Vad är Binära Optioner

Vad är Binära Optioner?

Vad är Binära Optioner?

Vad är Binära Optioner? Binära optioner är en handelsform som går ut på att spekulera om priset på en tillgång, (en produkt som handlas på de finansiella marknaderna, till exempel Facebook, olja eller Euro), kommer att stiga eller falla inom en given tidsram.

 

Du kan då exempelvis öka ditt kapital med 90 % på en handelsdag. Du kommer alltså ha 190 % efter en lyckad handel. Det finns igentligen bara en fråga att ställa sig, och det är Ska priset gå upp eller ner.

 

 

Handla med Optioner Upp eller ner?

 

Det som skiljer sig från binär optionshandel och traditionella alternativ, är att utbetalningen baseras på priset på optionen vid utgången, och varje ökning som tillgången fortsätter att stiga eller falla kan ha en enorm inverkan, binära-optioner är värkligen allt eller inget.

 

Det finns bara två möjliga utfall: Den möjliga utbetalningen är redan bestämd från början till slut. Och du vet med säkerhet hur mycket pengar du kommer att vinna.

Med traditionella alternativ, då vet du inte alls hur det kommer sluta med din investering, om du ökat ditt kapital eller minskat, men med binära optioner vet du i förväg hur det blir, och kan styra den exakta risknivån.

 

Binära Options handlaren ges möjlighet att välja risk procentsatser för varje transaktion, att bestämma till exempel att de skulle föredra en 65 %: 20 % avkastning förhållande, eller en 80 %: 10 % utbetalning, med en 80 % avkastning på en i det –pengar utfall och en 10 % avkastning på en out–the-money resultatet.

 

 

 

Så här handlar du

 

Så här går det till att handla med Binära Optioner:

 

1. Välj vilken underliggande tillgång du vill handla med.

 

2. Välj förfallotid. Alltså vid vilken förutbestämd tid där ni vill att kursen på den

underliggande tillgången ska mätas. Du kan välja allt från en minut upp till dagar, veckor eller till och med månader.

 

3. Välj hur mycket du vill satsa. Avkastningen är alltid förutbestämd och er insats är er risk. Du kan aldrig förlora mer än er insats.

 

4. Välj om du tror att kursen kommer att gå upp eller ner. (CALL eller PUT)

 

 

Handla med Binära Optioner

 

Binära optioner handlare kan välja från en räckvidd på upp till 180 tillgångar när man ska besluta sig vilken handeln man vill välja, inklusive valutor, råvaror, aktier och index.

Flera transaktioner kan vara öppna samtidigt, var och en för en annan typ av tillgång, eller handlaren av binära optioner kan välja att fokusera på en enda handelsprodukt.

Vanliga löptider/förfallotider för Binära Optioner:

 

  • 30 Sekunder
  • 1 Minut
  • 5 minuter
  • 30 Minuter
  • 1 Timme
  • Vid börsens stängning samma dag
  • 1 Vecka
  • 1 Månad
  • 1 År

 

 

 

 

Video om hur du börjar med binära optioner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tre steg

 

Vad är binära optioner? Binär handel kan vara en metod att tjäna pengar på nätet..

Om du tror att den underliggande tillgången kommer att gå upp i värde under den inställda tidsperioden, då blir det dags att trycka på den gröna knappen.

 

Men om du tror att dess värde kommer att gå ner under den angivna tidsperioden då slå den röda PUT knappen.

 

Om du förutspådde riktningen korrekt, då ditt kontrakt är “in the money”, när det löper ut, och om man misslyckades med att förutspå resultatet då det gått ut “out-the-money”.

 

 

Den snabbaste handeln

 

Binära Optioner som handel har otroligt högt tempo. Ingen nedladdning krävs, så installation är snabb. Processen att göra en handel är också mycket kort, samtidigt som den erbjuder höga utbetalningar i en kort tid. Handel kan göras med ett brett utbud av utgångstider.

 

Handlare som föredrar den adrenalinkick av den snabba handeln kan välja varje dag, varje timme, 15 minuter utgångsdatum och även de som från början till slut, det finns även 30 sekunder intervaller i binär handel.

 

 

Strategier

 

Erfarna binära optioner handlare bestämmer mer riktnigen upp eller ner, efter nyhetshändelser. Till exempel kan nederbörden påverka försäljningen av jordbruksråvaror som vete, medan politisk oro i ett oljerikt område kan komma att påverka priset på råolja.

Dessutom kan stora ekonomiska meddelanden eller rapporter som publiceras regelbundet, till exempel mycket arbetslöshet, påverkar ett lands ekonomi och resultat att om dess valuta stiger eller faller.

 

Även en ny Apple eller Samsung produkt kan påverka aktiekurserna. Så där, nu vet du precis vad är binära optioner är!

 

 

 

 

Kloka råd innan handel

 

– Denna typ av handel rekommenderas för folk som gillar att ta risker. När du köper en option utsätter du dig för risken att förlora hela det belopp som betalas med undantag för “out of the money” återbetalning som vissa mäklare erbjuder.

 

– Eftersom vi talar om derivatinstrument som kan generera avkastning på över 100 % på bara några minuter är det logiskt att anta att du kan förlora 100 % av pengarna på spel inom samma tidsram. Det är därför det är klokt att använda tillgångstekniker för att skydda dina tillgångar från olyckliga affärer.

 

– Finansmarknaderna kan vara förutsägbar under normala omständigheter, men ibland är det bra att gå åt andra hållet utan mycket logiska förklaringar. Även de mest kompetenta aktörer kan ställas inför en följd många på varandra förlorande affärer. Om du vill behålla dina tillgångar måste du bara lägga en bråkdelar av det på affärer. Du bör vara ännu mer försiktig när marknaden är volatil eftersom det är mindre förutsägbar under dessa perioder.

 

– Var försiktig med handelsstrategier som lovar att ge dig garanterade pengar. Det finns inget sådant som en vinnande strategi. I själva verket finns det många strategier för tillgångar och handelstaktiker men alla har upp-och nedgångar. Oavsett vilken strategi du hittar och hur ofelbar den kan se ut som bör du ha i åtanke att vad som helst kan hända.

 

– Det finns alltid ett samband mellan risk och belöning. Du kan inte ha hög lön med små risker. Om du vill dubbla ditt kapital på en månad kommer du också riskerar att dränera den på samma period. Om du siktar på mindre avkastning riskerar det att blir mindre och de potentiella förlusterna blir lägre.

 

– Handla inte om du inte gillar att ta risker. Om du vill tjäna säkra pengar, är detta inget för dig. Trading är för risktagare. Minns alltid den ökända parollen ” handla aldrig med pengar du inte har råd att förlora “. Men om du däremot bestämmer dig för att ta den risken så ska du definitivt börja handla med Banc de swiss. Det är den en lätt plattform att börja med, och det är också en av dom bästa. Stödet är fantastiskt, och du kan vara säker på att du inte blir lurad eller illa behandlad.

 

 

Undvik att bli lurad

 

Flera finansinspektioner runt om i Europa har varnat för blufföretag som sysslar med binära optioner. Se upp med företag som gör oseriös reklam om extrema vinster, låter det för bra för att vara sant så är det också det. Ett varningstecken är om det finns en underlig prissättning och obegripliga villkor.

 

Alla aktörer som menar att man kan tjäna stora pengar på kort tid utan någon ansträngning luras. Alla investeringar och instrument kräver en mängd kunskap, tålamod och försiktighet.

 

Innan du bestämmer dig för en nätmäklare inom binära optioner, så sök efter företaget på Finansinspektionens varningslista. Passa även på att titta på Franska finansinspektionen AMF samlade varniningslista över företag som saknar tillstånd. Både EU-länderna Cypern och Malta har sedan 2012/2013 reglerade marknader för binär handel, vilket innebär att alla nätmäklare baserade på öarna måste följa regelverket och kraven.

 

Läs mer om bedrägerier >>

 

Att handla med CFD:er eller med Binära Optioner utsätter dig för en betydande risk och du kan förlora mer pengar än du investerat.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för binära optioner sverige. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.