Svartlistade Mäklare

Svartlistade Mäklare

svartlistade mäklare

Det är lätt att bli lurad idag med binära optioner, det vill säga med oseriösa mäklare, därför har vi gjort denna svartlista och sammanställt med uppmärksamhet att varna alla, som tänkt att börja med binära optioner, och få dig att tänka två gånger innan du deponerar pengar på en av de svartlistade operatörerna.

 

Skälen för bland annat på denna lista är: Oseriösa mäklare som är involverade i bedrägerifall och stämningar. icke lyhörd kundsupport och annat.

Bra att veta är även att bedrägerier kan även ske både i form av kapningar av konton och identiteter, bluffakturor, pyramidspel och falska investeringsföretag som lockar med snabba pengar.

 

 

 

 

 

Här kommer en lista på svartlistade Mäklare

 

Amber Alternativ, Sycamore options , EZ Binary, XB24, Safe24Options, TraderXP, OptionsXO, V Ault, Royal De Bank, Golden Binary, OptionMaker, Yes Options, OptioNow, Traders King, Tiger Alternativ, VIPBinary, Option Trader, Global Trader 365, Option Area, NY optioner, Trader’s Room.

 

 

Undvik följande signal tjänster!

 

Binary Matrix Pro, Hercules Resultat Pro, The Covert Society, Garanterat Rikedom, Oz Robot, Golden Goose Method, Guaranteed Wealth, Tokyo Bot, Wealthy Trader, Legal Insider Bot, Millionaires Club, Safe Trader App, The $100K Club, The 1 Procent Club, Binary Chaos och Commodity Robot.

 

 

Bli inte Binära optioner lurad!

 

Hur vet man om man har blivit lurad? – När man börjar med binära optioner och inte vet så mycket om branschen än så kan det vara lätt att man råkar registrera sig med ett bedrägeri bolag.

 

Sådana bolag låtsas att erbjuda samma tjänster som dem seriösa mäklarna erbjuder och övertygar en oftast att dem har lika bra kundservice som alla andra, men så är inte fallet.

Att sätta in sina pengar är lätt men uttagsprocessen kan snabbt bli en mardröm om du registrerar dig med fel mäklare.

 

Ett av dem första tecknen hos en oseriös mäklare kan vara bristen på kundservice och om kundtjänst inte är tillgänglig under trading öppettiderna kommer dem förmodligen inte att vara det heller när du ber om att få dina pengar tillbaka.

 

Dessa oseriösa företag är sällan reglerad av någon myndighet och är kända för att lura sina kunder på alla pengar de sätter in.

 

Många av dessa oseriösa företag är baserade i Israel där det för närvarande finns en rad oseriösa aktörer som driver en rad bluffsidor.

 

Dessa binära optioner lurare är enkla att undvika om man vet om att de finns och vet vad man skall akta sig för, men om man inte gör det riskerar man lätt att falla offer för deras höga utbetalningsgrader och generösa bonusar.

Om man vill hitta en seriös pålitlig mäklare för handel med binära optioner så skall man leta efter en mäklare som är licensierad av CySEC (Cyprus Security Exchange Commision) eller av finansinspektionen på Malta.

 

Det finns även ett par seriösa aktörer med licenser från Storbritannien. CySec och Malta har Europas mest utbyggda regelverk för handel med binära optioner. Det räcker att en mäklare har en licens i ett EU land för att de skall få erbjuda sin tjänst inom hela EU.

Ett annat sätt att undvika att bli lurad av binära optioner bluffare är att göra en Google-sökning för att hitta några negativa omdömen och recensioner på företaget.

 

 

 

Exempel på binära optioner lurendrejeri

 

Det finns sajter som påstår sig marknadsföra vad som kallas för ”Den svenska metoden”. En man som påstås vara svensk med namnet Jakob Stenson påstås ha hittat på den, och i en video på sajten berättar två män på svenska hur de blivit rika med hjälp av metoden. Men ”Jakob Stenson” finns egentligen inte – fotot på mannen som brukar visas är ett så kallat Stock Photo. Sajten har flera systersajter som ”Den norske metoden” och ”The aussie method”, alla med samma upplägg.

 

Exempel 2: Yes Options

Det finns ett bluff företag som heter Yes Option och har postadress i Vilnius, Litauen, men är registrerat i Rumänien.

De har inte tillstånd att verka i Sverige. De har inte heller rätt att “gränsa in”, det vill säga att finnas i ett annat land men ha tillstånd att sälja till svenska konsumenter, säger Lars Malmström, avdelningschef konsumentkontakt på Finansinspektionen.

 

 

Bedrägeriets tre faser

 

Finansinspektioner har identifierat investeringsbedrägeriets tre huvudfaser.

 

1. Försäljningsfasen: Man lämnar ett erbjudande om en “lovande” investering.

 

2. Återköpsfasen: Bedrägeriet fortsätter med olika påhittade avgifter.

 

3. Räddningsfasen: Ett falskt erbjudande om hjälp när offret förstått bedrägeriet.

 

 

Enligt Finansinspektionen sätter man upp omkring 700 nya företag om året på sin varningslista över företag som saknar tillstånd eller inte över huvudtaget existerar.

 

De flesta är utländska, som Superalerts-pro. De finns även på danska, spanska, polska och italienska. Med samma bilder på samma glada människor som tjänat massor med pengar. Men med olika namn på olika språk. Erika Hansson i Sverige heter Maria Fernandez i Spanien och Petra Vanek i Polen.

 

– Det är den typ av lurendrejeri som ökar mest och ofta är det samma personer som ligger bakom bedrägerierna, men de byter bara namn på företaget.

 

De som ligger bakom är ofta erfarna investerare, som utvecklar avancerade falska börssidor där man kan gå in och följa sin handel och till och med falska tillsynsmyndigheter på nätet. Därför kan det dröja många år innan den som drabbats ens upptäcker bedrägeriet.

 

– Och de som sedan kommer på att de blivit lurade för ett investeringsbedrägeri kan sedan få svårt att komma in på sidan som kan vara helt nedstängd.

 

B-Options.se rekommenderar dig att alltid att kolla upp mäklarens bakgrund innan du registrerar dig!

Följande kan också vara intressant läsning:

 

 

 

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.