Prova CFD Handel med demokonto

Prova CFD Handel med demokonto

 

 

Innan du sätter igång med att försöka öka ditt kapital med CFD trading, kan det vara en fördel att testa demokonto.

Några få plattformar erbjuder sådana övningskonton där du som användare kan prova att handla cfd. IQ Option är en mäklare som ger dig denna möjlighet.

 

 

Fördelar med att skapa ett demokonto

 

Det finns stora fördelar med demokonto:

 

• Det är helt gratis utan några risker.

 

• Det är ett spännande och roligt sätt att lära dig att hitta rätt strategi och få erfarenhet för att handla cfd trading utan att du förlorar pengar. Med mycket övning lär du dig spekulera så att du har ett bra utgångsläge för att tjäna pengar när du sätter igång på riktigt.

 

• Du lär dig hur programvaran fungerar hos den mäklare du har valt. Detta minskar riskerna för att förlora pengar av exempelvis en fel knapptryckning.

 

• Med ett övningskonto kan du utforska de olika marknaderna för de underliggande tillgångarna för de cfd. Din strategi kan handla om att fördjupa dig och specialisera dig inom en specifik marknad för att få bättre vinst.

 

• Det ställs inga krav på dig som användare. Exempelvis krävs du inte på några insättningar, det krävs ingen fullständig registrering, m.m.

 

Med ett demokonto kan du som nybörjare prova på konceptet för att ta reda på om handel med CFDer är något som passar dig. Hos IQ Option kan du i lugn och ro ta reda på om detta är ett sätt att tjäna pengar som intresserar dig utan att du känner någon press och utan att du förlorar några pengar.

 

 

 

Nackdelar med att skapa ett demokonto

 

Vad är då nackdelarna med demokonto:

 

• Du tjänar inga pengar, vilket kan vara frustrerande och irriterande att det inte är på riktigt om det går väldigt bra för dig när du handlar med cfd kontrakt.

 

• Ditt agerande i dina spekulationer speglar kanske inte verkligheten fullt ut eftersom du inte tar någon verklig finansiell risk. Här kan det vara klokt när du övar att tänka efter om du verkligen hade agerat likadant med riktiga pengar. Denna reflektion vid varje handel på ditt demokonto hjälper dig att få rätt strategi även för ditt beteende när du sedan tjänar pengar på riktigt.

 

• Går det väldigt bra för dig med ditt övningskonto kan framgången öka ditt självförtroende till den grad att du blir alltför våghalsig när du väl börjar handla på riktigt. Självsäkerheten kan innebära ett alltför stort risktagande med för stora chanstagningar vilket kan leda till förlust.

 

Väljer du att skapa ett demokonto och sedan väljer cfd handel, så rannsaka dig själv om du har agerat och spekulerat som om det vore på riktigt. Överväg därefter om du ska träna lite till eller om det är dags att börja tjäna pengar på cfd handel. Det är lätt att öppna ett demokonto hos IQ Option, följ deras enkla guide och testa om cfd trading är något för dig.

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.