Mobil Handel Med CFD

Mobil Handel Med CFD

Mobil handel med CFD trading är den optimala investeringsprodukten för mobil handel. Fler och fler mäklare erbjuder sina kunder, mobil version av sitt webbaserade gränssnitt eller en iPhone/Android-app som du lätt kan installera på din mobila enhet.

 

Fördelarna är uppenbara. En varm sommardag kan du plocka fram telefonen och handla med binära optioner från den soliga trottoarserveringen.

 

När kompisen är sen tar du fram din iPhone och surfar in på din handelsplattform och lägger ett ”upp eller ner”. Eller på väg till jobbet, eller kanske i väntrummet till tandläkaren. Vart du än tar vägen, så har du ditt favorit handelsplattform i handen. Svårare än så är det inte. Dina möjligheter är gränslösa. Den senaste generationen Android-telefoner och iPhones är perfekta verktyg för handel och teknisk analys då du är på språng.

 

 

Fördelar med mobil handel

 

Flexibilitet: Du behöver inte en stationär PC längre. Du behöver inte söka upp ett internetcafé då du är på språng. Du kan handla med CFD var som helst så länge din mobiltelefon har mottagning. Öppna en position i taxin och stäng den på restaurangen. Enklare än så här blir det inte.

Existerande handelskonto: Många mäklare för CFD handel i Sverige, erbjuder redan mobil handel. Du behöver inte öppna ett nytt konto.

Marknadsanalys: LCD-skärmen på din mobila enhet är mycket mindre än din Pc-skärm. Mobila applikationer är dock väldigt användarvänliga och du kan göra djupa analyser på resande fot.

Rörlighet: Du har för det mesta med dig mobilen överallt.

 

 

Nackdelar med mobil handel

 

Brutna anslutningar: Det kan finnas ”döda zoner” för GSM om du befinner dig, till exempel, på ett tåg eller i en hiss. En bruten anslutning i en kritisk situation kan vara mycket frustrerande och kan till och med kosta dig pengar.

 

Exekveringstid: Prestandan hos en mobil applikation är inte alltid så bra som hos Pc-versionen.

Extra kostnader: Det kan hända att du måste betala extra för data-överföring. För att undvika obehagliga överraskningar, fråga din mobiloperatör om mera information.

Som du ser finns det några nackdelar men också många fördelar. Generellt sett är mobil handel med din iPhone, Android eller Blackberry ett väldigt innovativt och praktiskt sätt att handla.

 

 

Mobil handel med iPhone

Apples iPhone revolutionerade den mobila marknaden och satte stopp för gammalmodiga telefoner med knappar och oskarpa skärmar.

IPhonen var den första telefonen som kunde kallas en smartphone eftersom den hade vissa bra funktioner som alla ville använda. Resultatet var en stor efterfrågan på iPhones och det har inte förändrats sedan år 2012.

 

Det enda som har förändrats är marknaden som har fått starkare konkurrenter. Iphonen håller ändå fortfarande toppklass.

 

Du kan också handla med CFD trading med din iPhone. Den stora skärmen med sin höga upplösning och sin revolutionerande touch-screen gör handeln väldigt enkel och intuitiv.

Det är väldigt osannolikt att du inte blir van väldigt snabbt och därför är handel med binära optioner med din iPhone ett nöje.

 

 

Android

Android skiljer sig från iPhonen i och med att det ”endast” är ett operativsystem som kan användas av flera olika tillverkare av mobiltelefoner.

En iPhone är en iPhone men en Android kan vara en smartphone tillverkad av Samsung, HTC, Sony Ericsson eller någon annan.

Android är också marknadsledaren när det gäller operativsystem på grund av denna franchise-modell. När det gäller distribution har Android en stor fördel över iPhonen. Och när det gäller handel med cfd trading, fungerar Android-telefoner som iPhone.

För att vara exakt är det ännu lättare med CFD handel med en Android-telefon eftersom det här operativsystemet är mera öppet för extern mjukvara såsom ”Adobe Flash” och detta ökar chansen att en mobil handelsapplikation finns tillgänglig.

 

 

Mobil handel med Appar

 

Standard-appar är de som kan köpas via iTunes Store eller Android Market. Dessa kallas ”nativa” appar som har utvecklats för olika operativsystem. Nu för tiden finns det så kallade webb-appar som fungerar i mobiltelefonens webbläsare.

Följande kan också vara intressant läsning:

 

 

 

 

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.