Lyckas med CFD Handel

Hur lyckas med CFD Handel?

 

Lyckas med CFD handel, om du gör det kan du öka ditt pengar kapital. Är du en av dom som letar efter bra sätt att lyckas med CFD handel, och tjäna pengar på internet? Det behöver inte vara alltför svårt. Nedan följer 9 tips hur just DU lyckas med CFDer.

lyckas med cfd handel

Lyckas med CFD handel så här:

 

1. Planera – För att lyckas med CFD handel behöver du planera: Att planera är A och O. Utan en bra plan hur du tänkt gå tillväga kan dina pengar försvinna snabbt, och då kommer du inte lyckas, det är nämligen viktigt att du sätter dig ner och funderar ut en strategi.

 

Utgångspunkten för att lyckas med cfd handel är planen att man alltid skall vinna fler pengar än du förlorar för att göra en vinst på din cfd handel. Se därför framåt och investera inte för stora belopp åt gången. Ett annat bra tips är att kontakta din mäklare för att lyckas, och få goda råd på vägen.

 

2. Utbildning – För att lyckas med CFD handel är Internet fullt av bra information som redskap, som du behöver för att lyckas. De flesta mäklarna erbjuder både e-books, webinarer – pröva alltid om det är något för dig att lära dig, det kostar iallafall inte något. Flera mäklare har proffs traders anställda, de kan komma från banker eller andra större finansiella institutioner. Det finns bestämt flera informationer att hämta om du också vågar ställa de dumma frågorna här.

 

3. Demokonto – Inom all handel krävs träning för att lyckas, samma sak gäller för att lyckas med CFD. Starta därför med ett demokonto. Då kan du både testa mäklaren och plattformen, samt att öva dig inom området och känna på dina möjligheter och begränsningar. Med ett demokonto kan du få dina första erfarenheter utan att sätta in riktiga pengar, så handeln är riskfri från starten. Så du får testa dig fram och får en inblick av hur allt funkar innan du börjar satsa ur din egen ficka. Det tar lite extra tid, men det är det värt i det långa loppet när man ska lyckas med CFD handel i Sverige.

 

4. Var Disciplinerad – Om du förlorar en handel är det viktigt att du inte försöker kompensera din förlust genom att höja insatsen och försöka vinna tillbaka det du förlorar. Vid en förlust bör du istället ta en paus och analysera vad som gick fel. För att man kan inte lyckas med cfd handel varje gång man satsar.

 

5. Läs på – Du kan inte läsa på nog för mycket när det kommer till att lyckas med din handel, det finns alltid mer att lära sig och info att ta in för att lyckas med cfd handel. Internet är ett perfekt verktyg för det.

 

6. Utvärdera – Att analysera och utvärdera sina resultat är viktigt för att kunna lära sig av sina misstag men också se vad man gör rätt. Att skriva en “CFD-dagbok” kan därför vara ett bra drag då det ger dig en överblick över dina resultat. Flera mäklare har god historisk information, skriv ut det och ha det framför dig. Du kan här också skapa dig visa mönster, vad som fungerar för dig och det är upp till dig att lära dig från din egen historik.

 

 

7. Ha tålamod – Förvänta dig inte att lyckas med CFD handel, och vinna pengar hela tiden, precis som alla andra tjänster man satsar pengar i så både förlorar man och vinner man, det kanske absolut viktigaste för att tjäna mycket pengar är att ha tålamod. Om det går dåligt så bör man aldrig satsa mera för att kompensera förlusterna.

 

8. Starta med små insättningar

Sätt inte in för mycket pengar på ditt konto från starten, det frestas ofta med en del bonusar, dem är vi ganska säkra på att du också kan få senare. Med mindre pengar påverkas du heller inte att göra fler kontrakt är det du själv kan hantera. Man kan mycket snabbt förlora mycket pengar på CFD handel, det kan du också på annan investering, även på vanlig aktiehandel, så det är inget nytt med det för investerare.

 

9. Låt inte känslorna styra – Satsa aldrig emot statistiken bara för att din magkänsla säger så. Håll dig till det säkra. Satsa ALDRIG emot trenden, som ett känt citat inom option-handeln lyder.

lyckas med cfd handel

Lyckas med CFD handel kommer du säkert göra, om du följer dessa 9 tips noga så underlättar det för dig rejält när det kommer till att lyckas med CFD handel, svårare än så här är det inte bara man håller sig fokuserad och har ett stort tålamod.

 

Människor är kända för sin oförmåga att behålla lugn och agera sunt när det kommer till att satsa pengar, men om du lyckas övervinna hindren så har du skapat stora förutsättningar för dig själv att lyckas.

 

Kom bara ihåg att ALDRIG satsa mer än vad du har råd eller är villig att förlora.

 

Följer du de här 9 tipsen på hur du lyckas med CFD handel, så bör du har en god chans att lyckas.

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.