Insättning av Pengar hos Mäklare

Insättning av Pengar hos Mäklare

insättning av pengar hos mäklare

Insättning av Pengar hos Mäklare. Om du vill handla med CFDer för riktiga pengar måste du fundera på vilken insättningsmetod du väljer för att göra din insättning.

De bästa mäklarna för CFD trading i sverige erbjuder en mängd metoder att välja mellan och om du redan är bekant med online-betalningar kommer du inte att ha några problem att få in pengar på ditt konto för CFD.

Det finns dock vissa saker som kan hända, eftersom olika handlare kommer från olika länder med olika lagar för online-betalningar.

 

Kreditkort

 

Kreditkort är förstås den vanligaste lösningen för online-betalningar och de fungerar utmärkt för handel med CFD.

Det finns praktiskt taget ingen mäklare för CFD som inte tillåter insättningar med kreditkort, speciellt om du har MasterCard eller Visa, vilka är industrins två ledande bolag.

Om du använder andra kort såsom Amex måste du ta en närmare titt på mäklarens hemsida eller fråga deras kundsupport ifall sådana kort är tillåtna. Men sanningen är att om du äger ett MasterCard- eller Visa-kort kommer du inte att ha några problem med insättningar och du är fri att välja och vraka bland mäklare.

 

 

 

Banköverföring, Direct24 och mera

 

Denna klassiska betalningsmetod är fortfarande populär, fast den har vissa stora nackdelar såsom hastighet. Det tar bara ett par dagar för en banköverföring att nå fram till mäklarens konto och då kan du börja handla.

 

Normalt sett har du inte så mycket tid och vi vet alla att tid är pengar. Fast banköverföring är en populär insättningsmetod som folk litar på och är vana vid, är den inte högt rekommenderad när det gäller ditt konto för CFD trading.

 

Men det finns ett sätt att lösa det här: Direct24 och liknande tjänster för omedelbara överföringar. Om du väljer en av dessa insättningsalternativ får du välja beloppet du vill sätta in och sedan tas du till ett gränssnitt som liknar din vanliga internetbank.

Du behöver endast skriva in ditt TAN-nummer för att verifiera transaktionen och pengarna sätts omedelbart in på ditt konto. På det här sättet kommer du att sätta in pengar från ditt bankkonto på några minuter.

 

Du behöver inte vänta flera dagar och du behöver heller inte skriva in kontonummer och referens eller dylikt. Det här är ett snabbt sätt att komma igång och om du aldrig har testat detta insättningsalternativ bör du definitivt göra det istället för att använda vanlig banköverföring.

 

 

EWallets: Skrill, Neteller, Paypal

 

Vissa säger att eWallets är framtidens betalningsportaler. Det kan väl hända eftersom eWallets erbjuder flera fördelar och eftersom du kan skydda dina pengar lättare än vid användning av kreditkort, till exempel.

Det finns många eWallets och de mest populära och internationellt accepterade av dem är: Paypal, Skrill (tidigare Moneybookers), Neteller, Click&Buy, Click2Pay och några till.

 

Alla dessa eWallets har sina egna målgrupper. För Paypal är det e-handel såsom eBay och online-affärer. För Skrill och Neteller är det hasardspelsmarknaden och för Click&Buy är det iTunes-affären och liknande affärer. EWallets är inte så populära bland mäklare för CFD handel men det kan ändras snart.

 

 

Att Handla för Riktiga Pengar

 

Du har två alternativ: Du kan handla med ett demo-konto utan att riskera riktiga pengar eller så kan du börja handla med riktiga pengar genast.

 

Det här betyder att du riskerar dina egna pengar och att du förlorar pengar du kunde ha spenderat på någonting annat ifall din option inte är framgångsrik.

 

Det kan inte hända med ett demo-konto. Där handlar du endast med virtuella pengar och det är gratis. Pålitliga mäklare tar inte betalt för handel med demo-pengar.

Du bör först komma igång med ett demo-konto för att bekanta dig med handel med CFDer.

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.