Risk Reversal

Risk Reversal

Vad är Risk Reversal strategin?

 

I råvaruhandeln är risk reversal-strategin en metod som består av att sälja en fordran och köpa en säljoption.

Denna strategi skyddar mot ogynnsamma och nedåtgående kursutvecklingar, men begränsar de vinster som kan göras från gynnsamma uppåtgående prisrörelser.

 

 

Varför handla med risk reversal?

 

Det finns flera skäl till att vilja handla en risk reversal. En risk reversal kan vara en form av deltasäkring. Till exempel kan en investerare vilja skydda sina tillgångar från nedåtgående prisutvecklingar och då köper han en placering på en tillgång. Nu, om han är beredd att begränsa sin potential på den underliggande tillgången, kan han också överväga att sälja en fordran för att finansiera hans köpa placering.

 

På detta sätt kan det vara möjligt att skapa en position, utan initial kostnad och som är skyddad från stora negativa prisrörelser.

 risk reversal

Använd risk reversal strategin med CFD Handel

 

Med tiden som CFD handlare får du mer erfarenhet och du kommer att börja titta på möjligheter och strategier som du kan använda i din trading.

 

En av de mest populära strategierna är risk reversal-strategin. Denna strategi är ett avancerat binärt alternativ som används av professionella handlare med avsikten att minska riskerna vid handel med binära optioner.

 

För att genomföra denna strategi måste du samtidigt utföra en fordran och säljoption på en tillgång.

 

Denna strategi är särskilt användbar när du handlar på en tillgång som har fluktuerat mycket och som du är osäker på hur känsligt det är att förändringar sker på marknaden.

 

Så om en tillgång verkar vara på uppgång, men du ha känt från dess att de binära optionerna signalerar att de kan ändra kurs, kan denna strategi hjälpa dig att placera din handel.

 

Det gör att du kan ta två lägen vilket kan leda till en situation där du minimera dina förluster.

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.