Privacy Policy
privacy policy

Privacy Policy – Terms and Condition  B-Options.se 

 

B-Options.se är endast en informations sajt och är inte ansvarig för varje enskilt Options Handel. Alla logos och trademarks på B-Options.se ägs av respektive hemsida.    

 

 

  • B-Options.se  tillhandahåller inte Binära Optioner för Handel.

 

  • B-Options.se  är en Binär Options medialeverantör och informationssajt. Vi recenserar och gör reklam för utvalda Options Handlare.

 

  • B-Options.se  äger inte något eget handelsystem av Binära Optioner och vi ger inga garantier.

 

  • B-Options.se  kan inte hållas ansvarigt för några fel eller försummelser på denna webbsida och förbehåller sig rätten att ändra innehållet på hemsidan utan någon varning.

 

  • B-Options.se  garanterar inte noggrannheter, aktualiteten, tillförlitligheten eller fullständigheten i den information, text, grafik, länk eller annat innehåll som finns på denna webbsida.

 

  • Vi representerar flera olika handelsplattformar och de byter regler och bestämmelser hela tiden. Du är själv ansvarig att kontrollera regler och bestämmelser för varje enskild handelsplattform.

 

  • Allt innehåll på  B-Options.se är copyright-skyddat och att kopiera eller sprida detta utan skriftligt medgivande från B-Options.se är ett direkt brott mot copyright lagen.

 

  • Användaren måste förstå att det finns risk att förlora en del eller alla pengar som överförs till en Options Handlare. Användaren kan inte hålla B-Options.se ansvarigt för sådana förluster.

 

  • B-Options.se  strävar hela tiden efter att leverera tillförlitligt och aktuell information. Hittar du något hos oss som är ofullständigt eller felaktigt så skulle vi uppskatta om du meddelar oss.

 

 

 

 

Länkar till andra Websidor

 

  • Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser av intresse. Men när du har använt dessa länkar för att lämna vår webbplats, bör du notera att vi inte har någon kontroll över den andra webbplatsen. Därför kan vi inte ansvara för skydd och integritet av någon information som du lämnar samtidigt besöka sådana platser och sådana webbplatser styrs inte av denna integritetspolicy.        

Att handla med CFD:er eller med Binära Optioner utsätter dig för en betydande risk och du kan förlora mer pengar än du investerat.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för binära optioner sverige. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.