Money Management

Money Management

money management

Varför använda Money Management?

 

En money management strategi i någon form bör användas av alla handlare. Syftet med en sådan strategi är inte bara att öka vinsterna, utan att också minska förlusterna till en nivå där det är lättare att täcka upp.

 

Snabb handel låter handlare bygga upp vinster fort, men kan också resultera i att förlusterna snabbt också läggs på hög. Diciplin är hörnstenen i en stark money management strategi.

 

 

 

Strategin

 

Den grundläggande money management strategin innebär att man väljer en specifik procentsats av de totala handelstillgångarna som är till för inverstering, och att man aldrig överskrider den procentsatsen. 10 % -strategin är enkelt och är ett populärt val bland handlare.

 

Ett exempel på det skulle vara ett handelskonto med $300. Handlaren investerar endast $30 av den summan per handel. Genom att göra så förlorar aldrig handlaren mer än $30 ifall handeln skulle sluta förlorande, vilket lämnar kvar tillgångar för att vinna tillbaka förlusten.

 

Lägre procentsatser kan också användas. Vinstökningen kan komma att bli långsammare om man använder lägre procentsatser. Men ökningar kommer fortfarande att ske.

Varje mäklare har en en minimum gräns för investeringar, men det bör inte vara några problem att jobba med lägre procentsatser. Överväg att gå så lågt som 2 % för att minska de finansiella riskerna.

 

Frågan många ställer gäller handel som med största sannolikhet kommer att sluta med vinst. Ska investeringssummans ökas då? I slutändan, är det upp till handlaren att bestämma.

 

Dock måste man alltid komma ihåg att ingen handel någonsin garanterat kommer sluta med vinst. Oavsett hur starka indikationerna är finns det alltid en risk att man förlorar investeringen. Med det i åtanke, bör inget kontrakt köpas för en summa som kommer att bli svår att ta igen.

 

En money management strategi handlar inte bara om investeringar och procentsatser. Den bör också inkludera en tanke om vilka assets som blir föremål för handel. Mångfald är nyckeln, då en bredare investeringar kan minska förluster.

 

Många handlare av CFDer har sina favorit asset-klasser, och lägger stor del av sin tid på att handla med dem. Men det inte är något fel med att ha favoriter, kan det ibland bli begränsande. Att grena ut mot andra assets kan verka skrämmande först, men att göra det kan ge ett visst skydd mot förluster.

 

Riskbedömning bör inte bara inkluderas i detta, utan i alla strategier för binära optioner.

Mer riskfylld handel bereder såklart för potentiellt större förluster. Den högre avkastning som mer riskfylld handel erbjuder är såklart lockande, men kan leda till att handlare ser förbi riskerna.

 

En stabil money management-strategi kan inkludera handel med kontrakt med en högra risknivå. Dock bör dessa investeringar vara begränsade för att förhindra möjligheten till att totalt förbruka tillgångarna på handelskontot.

Att spåra vinster och förluster, vilket alltid bör vara en del av handel med cfd, kan ge en stor insikt.

 

Money management-strategier bör alltid ses som flexibla till de är förändrade till perfektion. Spårningsprocessen låter handlaren reflektera över tidigare handel och investeringar.

 

Genom att göra så, kan problem noteras och rättas till. Att vara villig att göra förändringar där det behövs är absolut en fördel i alla aspekter av handel med binära optioner.

Money management bör ses både från vinst- och förlusthållet. Rädsla för förluster är inte längre nödvändig när en stabil money management-strategi används regelbundet.

 

Dock måste förlusterna räknas med när man räknar ut den faktiska vinsten per månad. Det kommer att finnas förluster, men när handeln med CFD går bra, kommer avkastningen att täcker de förlorade summorna med råge.

En handlare som handlar aktivt utan en money management-strategi bör starkt överväga fördelarna med att ha en sådan. En stabil plan kommer att minska behovet av att sätta in extra tillgångar till kontot.

 

Det bereder också väg för smartare handel, då en money management-strategi tvingar handlaren att tänka på riskerna.

Money management kunskaper är viktiga i alla delar av finansvärlden, och cfd är inget undantag.

 

 

Money Management processen

 

Inom CFD handel finns det många olika metoder för att bruka sig utav money management. Det övergripande förfarandet brukar dock bestå av samma komponenter för de flesta strategier.

 

1. Besluta om en viss exponering/risknivå

 

2. Jämför potentiell avkastning hos olika investeringsalternativ på vald risknivå

 

3. Uppskatta totala möjliga förlusten

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.