Long Short

Vad är Long short strategin?

 

Long short strategin är en investeringsstrategi som i allmänhet förknippas med hedgefonder, och nu på senare tid associeras metoden som en viss progressiv traditionell kapitalförvaltning.

 

Strategin handlar om att köpa långsiktiga aktier som förväntas öka i värde i framtiden, den handlar även om att sälja kortsiktiga aktier som förväntas minska i värde. Denna strategi skiljer sig från risk reversal strategier där investerare samtidigt köper en köpoption och säljer en säljoption.

Översikt

 

Normalt baseras long short strategin på en “bottom-up” fundamental analys av de enskilda bolagen, där investeringar görs. Det kan också vara “top down” analyser av risker och möjligheter som industrier, sektorer, länder och den makroekonomiska situationen.

 

Long Short omfattar en mängd olika strategier. Det är oftast professionella affärsmän och chefer som fokuserar på vissa branscher och sektorer inom vissa regioner. Chefer kan till exempel specialisera sig på en kategori, låt oss säga large cap eller Small Cap, som betyder värde eller tillväxt. Det finns många handelsmetoder med dynamiska handlare och vissa långsiktiga investerare.

 

En fondförvaltare försöker vanligtvis att minska volatiliteten genom att antingen diversifiera eller säkra positioner över enskilda regioner, branscher, sektorer och börsvärdes band och gör då en säkring mot FN-diversifierbar risk, såsom marknadsrisker.

 

Förutom att det krävs av portföljen som helhet, kan neutralitet dessutom krävas för enskilda regioner, branscher, sektorer och börsvärdes band.

 

 

 

Att använda Long shot strategin

 

I valet av expiry, kommer en längre tidsperiod ge mer tid för asset priset att gå mot den förutspådda nivån. Vissa mäklare erbjuder expiry-tider mellan en dag till så långt som en månad.

 

Undvik att korta expiry-tider så som 60 sekunder, 5 minuter eller 15 minuter vid användandet av long shot-strategin. Dessa ger helt enkelt inte tillräckligt med tid för en drastisk förändring av asset priset, vilket är absolut nödvändigt vid användandet av den här strategin.

Investeringssumman bör hållas vid minimum.

 

Vissa mäklare tillåter investeringar så små som $5. Det är viktigt att komma ihåg att antalet förluster kommer överstiga antalet vinster. Vissa handlare har svårt att acceptera det faktumet, men bör snabbt anpassa sig när vinsterna från användandet av long shot-strategin utbetalas.

 

CFD handel med long shot strategin är inte för alla. Men de som accepterar den högre risken kan mycket väl bli belönad med en hög vinst. Eftersom man inte behöver riskera en stor investering för den här typen av handel, bör det inte vara särskilt kostsamt att experimentera med long shot strategin.

 

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.