Bull eller Bear

Bull eller Bear

bull eller bear

Marknad under Bull – Priset fortsätter att stiga kontinuerligt

 

 

 

Strategierna Bull eller Bear

 

Båda typerna av bull eller bear är så enkla att de kan med fördel användas av nybörjare. Strategierna grundas i en tolkning av prisriktningen baserad på något av de båda marknadsförhållandena. Förutsättningen för bull utmärks av en marknad där många assets är på väg uppåt. Bear är alltså motsatsen, när investerare är osäkra inför både att investera och att sälja på grund av en värdesänkning.

 

Handlare av CFD trading har möjligheten att göra vinst från båda dessa förutsättningar.

 

Båda strategierna kräver endast att handlaren väljer antingen en put- eller call-option, och en utgångs-tid. Pristrender kan komma att bli mycket tydligare under extrema bull eller Bear perioder, vilket gör det lättare för handlare att gå med vinst med dessa strategier.

 

Men även under starka trender kan ökningar och minskningar i asset priser ske. Värdet för en asset kommer bara röra sig i samma riktning under en viss tidsperiod innan en förändring sker. Detta är med all säkerhet, eftersom det är det finansiella stödet som i huvudsak styr prisriktningen.

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.