Boundary

Boundary

Boundary strategin

Vad är Boundary strategin?

 

Boundary strategin är en speciell metod för CFD Handel som inte fokuserar på put- eller call-optioner, istället lägger den fokus på över och under assetpriserna vid en specifik tidpunkt. Man gör detta för att se om assetpriset kommer stå still mellan två prispunkter och inte bryta igenom dessa barriärer under köptiden.

 

Man kan göra vinster vare sig assetpriset stiger eller faller, det kommer att ge dig utdelning så länge det stannar innanför de satta prispunkterna.

 

Vi ska nu ge ett exempel på när du kan använda boundary-strategin i din handel, det skulle kunna vara att du köpt ett kontrakt med valet av ett över och ett undre prisläge och en expiry-tid på två timmar.

 

Vi fantiserar att den övre prispunkten är värd 1000 kr och den undre 800 kr. Om assetpriset då skulle landa varsomhelst mellan dessa prisklasser under en två timmar skulle handlaren vinna men dock skulle vinnaren förlora hela sin investering om priset skulle överskrida 1000 kr eller om den skulle gå under 800 kr.

 

 

 

Vem ska använda boundary strategin?

 

Vi rekommenderar endast professionella och vana handlare med erfarenhet att använda denna strategi, handlaren bör innan han använder metoden genomgå en teknisk analys för att avgöra det högsta respektive lägsta priset som asseten har nått.

 

Vi anser det också väldigt viktigt att avgöra medianpriset för asseten så att du får ett hum över den ungefär ligger.

 

Detta motsvarar i runda slängar priset som asseten befinner sig i den största delen av tiden under handeln. Om du använder dessa ovanstående tre tips och faktorer kommer det ge dig en snabb, enkel och realistisk bild av assetens gränser, eller boundaries om man nu vill kalla det för det. Det finns även ett knep som gör det tydligare för handlaren att se gränserna genom att analysera tidigare rörelser.

 

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.