Binära Aktie Optioner
binära aktie optioner

Binära Aktie Optioner

Handla med binära aktie optioner

 

Ett av de enklaste sätten att handla på aktiemarknaden och öka sina pengar är genom binära aktie optioner.

 

Det har väldigt snabbt blivit populärt att handla med CFD trading framförallt på grund av att det är väldigt lätt att använda och det ger goda vinstmöjligheter.

 

Att handla med CFD är klassificerat som finansiell handel även om det från början ansågs som casinospel. Du kan välja att handla med CFDer inom ett brett område eller du kan välja att specialisera dig på att exempelvis spekulera i binära aktie optioner.

 

 

Hur man ökar sina pengar med binära aktie optioner

 

Att handla med binära aktie optioner och även cfd trading generellt sett, innebär mycket lägre risker än att handla med annan form av valutahandel eller på den allmänna aktiemarknaden. Är man väl insatt i en aktie kan man tjäna bra med pengar på cfd handel.

Det är ett enkelt sätt att testa strategier och utveckla ditt handlande på marknaden. Skillnaden mot andra typer av handel är att du inte blir ägare av tillgångarna utan du förutsäger rörelsen på tillgångarna, det vill säga du spekulerar i om en aktie går upp eller ner i pris.

 

När du valt i vilken riktning din tillgång kommer att gå kontrollerar du vilken avkastning som din mäklare ger om din spekulation skulle bli verklig.

 

Du anger sedan vilket belopp du vill investera och inom vilken tidsram som din riktning ska gälla innan du utför handeln och inväntar resultatet för den valda tidsramen. Vanliga tidsramar är allt från 30 sekunder till börsens stängning samma dag.

 

Det gäller att du bestämmer dig för vilka tidsramar som passar dig bäst, om du klarar av att vänta, kanske längre perioder passar dig bäst.

 

 

 

Aktier vs binära aktie optioner

 

Vad är då skillnaden i att försöka öka sina pengar genom att handla med vanliga aktier och binära aktie optioner? Vid köp av en aktie så innebär det att du faktiskt köper aktier i ett bolag. Du är beroende av att utbud och efterfrågan ger en positiv prisutveckling.

 

Även om en aktie går dåligt kan du genom att spekulera i binära aktie optioner ändå gå med vinst tack vare din spekulation på en nedgång i prisutvecklingen.

 

En binär aktie option kan också ge en stor utdelning på en liten insats. Om du tror på en stor värdeskillnad på en aktie så innebär det att du tar en väldigt stor risk vilket kan innebära att du kan köpa en sådan option för ett väldigt lågt pris.

 

Trots att risken är stor har du på samma gång en mycket större chans att gå med större vinst än om du investerat direkt i aktien.

Följande kan också vara intressant läsning:

 

 

 

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.