Tradologic

Tradologic

Recension

 

Eftersom skapandet av sin binära optioner handelsplattform, har Tradologic förtjänat ett rykte som en ledande leverantör av sådana verktyg i en mycket konkurrensutsatt marknad.

 

Tradologic har strävade hårt under denna period för att förfina och förbättra sin plattform med direkt avsikt att leverera investerare med ett användarvänligt och lätt att använda miljö som är oöverträffad.

 

Valutahandlare kan alltid vara säker på att Tradologic plattformen kommer att ge mycket tillförlitliga marknadsdata på ett konsekvent sätt, eftersom det drivs av pris och nyhetsflöden tillhandahålls av Reuters.

Över 18 framstående binära optioner mäklare, inklusive Regal Options som har varit så imponerad av Tradologic plattform att de har byggt sin primära plattform på den.

Förmodligen är den mest framträdande inslag i Tradologic plattformen enkelheten av dess utformning som gör att handlarna att göra beställningar i hög hastighet med fullt förtroende.

 

Som sådan, nybörjare och de investerare, som förespråkar dag handel eller grundläggande nyhetsbaserade strategier, kommer att finna dessa attribut av särskilt intresse. Dessutom kan de välja från ett brett spektrum av underliggande tillgångar baserade i standardkategorier valutor, index, aktier och råvaror.

 

 

Tradologic har flera alternativ

 

CAL/PUT denna handels metod är klassisk. Det går ut på att använda sina analytiska verktyg och kompetens, och förutsäga om tillgången eller marknaden kommer att stiga eller falla, om förutsägelsen var korrekt, kommer investeraren tjäna upp till 81 %.

One Touch Trading, skrivs på specifika riktpris, här kommer handlaren antingen stanna i pengar eller ut ur pengar beroende på hans förutsägelse om tillgången kommer att nå riktpriset till utgången tid eller inte.

Boundary Handelsplattform, detta instrument utvecklas en binär option, som använder tillgångar med två riktpriser, höga och låga. Dessa två priser tillsammans, bildar en rad priser som också kallas gränszonen, optionen handlas beroende på om priset på tillgången kommer att hålla sig inom gränszonen eller inte. Handlaren kommer att vinna pengar om hans förutsägelse var korrekt.

 

60 sekunder, denna binära alternativ handlar om priset på en viss tillgång under 60 sekunder, vilket gör att investeraren att njuta av en fortsatt ökning eller minskning av en tillgång genom att utnyttja en redan befintlig marknadsutveckling.

 

Touch alternativet, fungerar på ett annat sätt än traditionella binära optioner. I stället för att priset ska vara på en viss nivå av utgången, så krävs bara det pris som handlas på den förutbestämda nivån någon gång före utgången.

 

Fördelen med ett inslag är den ökade flexibilitet i vad tillgången gör – kan du få otur med ett digitalt om den rör sig åt fel håll nära utgången, men med en touch, så länge som den har rör sig nog i din riktning, du kommer att få utbetalningen oavsett vad som händer härnäst.

Range alternativ, kan du satsa på om tillgången kommer att avsluta inom ett område eller utanför ett intervall. Detta är mycket användbart när du inte är säker på vilken riktning som en tillgång kommer att ta, men är övertygade om hur flyktigt det kommer att bli – till exempel precis innan en nyhetshändelse, kanske du känner starkt att uppgifterna kommer att orsaka tillgång att ha ett stort steg i en riktning.

Den extra flexibilitet är mycket välkommet och det är inte vanligt att se detta alternativ typ som erbjuds av andra mäklare. Än en gång, kan utbetalningarna vara väldigt bra.

Tradologic

Turbo alternativ, är som digitals, men i mycket mindre tidsram. Regal Val täcker 1 minut, 2 minuter och 5 minuter.

 

 

 

Sammanfattning

 

Sammanfattningsvis har Tradologic skapat en väl utformad handelsplattform som anses vara en av de enklaste att använda och verka på marknaden idag.

 

Till exempel stödjer plattformen en sofistikerad “Live Chat” anläggning som användarna snabbt tillgång till genom att klicka på en väl positionerade knappen.

Dessutom har stora ansträngningar utövats för att se till att språket som används på plattformen är tomt på marknadsjargong som gör det möjligt viktiga begrepp skall förstås så snabbt som möjligt.

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.