TechFinancials

TechFinancials

Recension

 

TechFinancials är ett IT-företag som specialiserat sig på att producera finansiella gränssnitt handel. Framför allt detta företag skapat den binära alternativ handelsplattform som stödjer åtminstone tio framstående binära optioner mäklarhus, inklusive 24Option.

 

Den TechFinancials plattformen presenterar en av de mest professionella och användarvänliga gränssnitt som finns på marknaden idag. Skärmarna är lätt att förstå att låta även nybörjare att navigera plattformen i ingen tid alls. Till exempel är ett stort utbud av tillgångar listas på vänstersidan av hemsidan komplett med tillämpliga utgångstider och aktuella öppningspriser.

 

En annan visuellt imponerande funktion är att alla funktionsknapparna öka bilder, i stället för bara ord, som automatiskt ändras beroende på vilken typ av handel kontrakt vald.

 

Den TechFinancials plattformen stöder också en utmärkt on-line binära optioner guide som förklarar mycket tydligt exakta funktionen hos varje knapp i alla sammanhang att den används.

 

Handlare, särskilt nybörjare, uppmuntras att studera denna möjlighet närmare på allra första början för att bekanta sig med full operativ kapacitet i denna plattform.

När detta mål uppnås, kommer användarna då kunna navigera mellan alla de olika handelsmetoder och alternativ med stor lätthet.

 

Även om gränssnittet är relativt enkelt och grundläggande i viss utsträckning, kommer valutahandlare att upptäcka att det är en ganska enkel uppgift att handla binära optioner med TechFinancials.

Till exempel, visar varje handel metod ett fönster på höger på skärmen som tydligt instruerar i enkla steg hur det ska vara helt genomförda.

De imponerande funktionerna i TechFinancials plattformen är tydligt på sin hemsida som visas på följande tabell:

TechFinancials

TechFinancials Handels Skärm

 

Från hemsidan kan handlarna lätt välja sin föredragna handel typ. Dessutom är en omfattande lista över tillgångar presenteras grupperade i de viktigaste kategorierna av aktier, valutor, råvaror och index.

När detta alternativ väljs kommer varje tillgångs visa en rullgardinsmeny presenterar tillgängliga utgångstider. När en investerare in dessa data, kommer ett nytt fönster visas enligt nedan.

 

För att slutföra och aktivera den nya binära alternativet måste handlare sedan helt enkelt in sina investeringsbelopp.

TechFinancials Handels Fönster

 

En av de mest anmärkningsvärda fördelar som TechFinancials binära optioner plattform går att jämföra med konkurrenterna är att det ger sina användare kommer ett större utbud av handel metoder.

 

Ursprungligen, sex handel med optioner fanns tillgängliga inklusive hög/låg; Ovan nedan; En beröring; High Yield One Touch; Boundary och High Yield Boundary.

 

Nyligen var detta lista utvidgas till att omfatta en 60 andra anläggning.

 

Hög/Låg: tillåter investerare att förutse om priset på ett utvalt tillgången kommer att avsluta högre eller lägre än vald pris vid utgången tid.

 

Över/Under: gör det möjligt för handlare att förutsäga om en tillgång kommer att vara över eller under dess öppna eller lösenpris vid utgången.

 

One Touch: utbetalningar om priset på en tillgång berör en fördefinierad nivå åtminstone en gång före utgången.

 

Boundary: registrerar en in-the-money uppstå om priset på en tillgång befinner sig inom förutbestämda lägsta och högsta gränser vid utgången.

 

De högavkastande versionerna av “One Touch” och “Boundary” göra det möjligt för handlare att söka större vinster genom att välja marknadsförhållanden som deras valda tillgångar kommer att ha svårare att uppnå, det vill säga ju högre risk, desto större belöning.

 

Slutligen ger 60 andra funktionen användare med förmågan att uppleva ultrasnabb handel eftersom dessa optioner förfaller på bara en minut.

 

Sammanfattningsvis, även om TechFinancials plattformen har några smärre brister, det gör, utan tvekan, uppvisar den kraft och sort som ska imponera på de näringsidkare som vill ha mer än bara de grundläggande handel med optioner. Detta beror på att sju kraftfulla handels tekniker stöds backas upp av ett stort utbud av underliggande tillgångar.

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.