SpotOption

SpotOption

Recension

 

SpotOption påbörjade byggandet av handelsplattformen för binära optioner under 2008. Under utvecklingsprocessen, det utnyttjade marknadsdataflöden från erkända marknadsspecialister, såsom Reuters.

 

SpotOption framgångsrikt fått sin första binära optioner licens maj 2012 från Cypern SEC (CySEC) gör det möjligt för företaget att fungera som ett reglerat investmentbolag, under förutsättning under EU:s lagar.

 

Som diagrammet nedan visar, huvudskärmen i SpotOption handelsplattform erbjuder ett attraktivt och användarvänligt utseende som var specifikt utformad med tydlighet och enkel att insats bästa för ögonen. Som sådan, handlare, särskilt nybörjare, kan fatta beslut bättre kvalitet i överensstämmelse med optimal förtroende. Dessutom har SpotOption framgångsrikt utvecklat några av de bästa verktygen för riskhantering på marknaden idag.

 

 

 

Som SpotOption handelsplattform är en av de senaste tillgängliga, bör investerare inte vara förvånad över att finna att det erbjuder en rad innovativa funktioner. Till exempel genom att klicka på “Top Picks” på menyraden kan du komma åt ett urval av exklusiva handel tips som genereras av en grupp framstående experter. De “Lager”, “Valutor”, “Index” och “Råvaror” anläggningar ger liknande rekommendationer, men för sina egna gällande tillgångsslag. Säkring stöds också av SpotOption handelsplattform som ger handlare med ytterligare flexibilitet.

 

 

Option Builder

 

En särskilt verktyg att notera är Option Builder som förser dig med möjligheten att utveckla dina riskhanteringsplaner.

 

Som diagrammet nedan visar, kan du utföra denna uppgift genom att designa din egen stop-förluster och vinst-mål för att specifikt matcha ditt val av underliggande tillgång och utgången tid. Denna mycket värdefull egenskap anses av många framstående analytiker att vara särskilt användbart för nybörjare och de aktörer som har en mer konservativ hållning.

 

ProTrader

 

Mer erfarna handlare kommer att finna detta innovativa verktyg, som visas i diagrammet nedan, särskilt tilltalande eftersom det gör det möjligt för dem att utnyttja sina tekniska och grundläggande analytisk förmåga till fullo.

 

Genom att titta på handelshistoria av alla tillgångar i intresserade, kommer de att lätt kunna formulera trending mönster genom att använda funktioner som förstorade grafer.

spotoption

One-Touch

 

One-Touch options är bättre känd handel teknik. Handlare måste välja de parametrar som visas på följande skärm för att välja ett fördefinierat vinstmål som pris måste slå i en vald utgången tid att avsluta in-the-money.

 

60-sekunder

 

Mer aggressiva handlare hittar 60-sekunder som är mycket attraktiv. Som kontrakt löper ut på bara 60 sekunder, kommer denna handels alternativ helt tillfredsställa aptiten av alla dem som söker snabba action handel.

SpotOption stöder även vanliga funktioner såsom Roll-Over och dubbel-Up.

 

 

Roll-Over och Double-Up

 

Du kan fördröja din utgångstid med så mycket som 30 % genom att använda Roll-Over anläggning. Du kanske tycker att detta användbar i situationer när priset går mot din handel och förmå potentiella förluster.

Om du tror att du har tryckt in en vinnande formel, kommer då Double-Up kan du aktivera en andra identisk position genom att distribuera samma prisnivåer och marknadsförhållanden som ditt ursprungliga alternativ.

 

 

 

Sammanfattning

 

I sammanfattning har SpotOption, utan tvekan, konstruerade en mycket imponerande binära optioner handelsplattform. Som sådan, många framstående binära optioner mäklare på marknaden idag är redan utnyttja denna premier anläggning, inklusive TradeRush, Banc de swiss och Redwood Options.

 

I själva verket har mer än femtio bästa mäklare hittills grundat sina affärsmodeller på den kraftfulla och innovativa attributen i denna världsklass verktyg.

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.