Markets.com Recension

Markets.Com

markets.com

Markets.com Recension

Den bästa mäklaren i Sverige som erbjuder MetaTrader 4!

 

När det kommer till ledande mäklare för aktier, valutor, kryptovalutor och CFD:s så är det få som kan mäta sig med Markets.com. De är en av världens absolut främsta aktörer och någon som vi starkt rekommenderar till alla. Markets.com har licenser från ett par olika reglerande institutioner i världen, däribland den ledande organisationen i Europa – CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission). Att ha en licens från en reglerande institution är ett av grundkraven för att vi ska rekommendera dem, men också ett bevis på att de är säkra att använda.

 

 

Markets.com ägs och drivs av Markets Limited respektive Safecap Investments Limited (Safecap), som båda är dotterbolag till namntunga Playtech. Deras huvudkontor ligger på Malta.

 

 

Sammandrag av Markets.com

Demokonto: Markets.com erbjuder ett demokonto värt 10 000 dollar

Minsta insättning: 100 dollar för deras klassiska konto

Kundtjänst: Snabba och effektiva

Kryptovalutor: Du kan handla med Bitcoin, Ethereum och Litecoin på Markets.com

VIP: Markets.com har ett premiumkonto (Premium Account) för de som vill investera större belopp

Registrering: Du kan öppna ett konto här! "CFDer är komplexa instrument och medför en hög risk att snabbt förlora dina medel på grund av hävstänger. Mellan 74-89% av privatinvesteringskonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du förstår hur CFDs fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar".

 

 

Är Markets.com seriösa eller en scam

Vi kan med 100% säkerhet meddela att Markets.com är en helt seriös mäklare som du kan använda för alla dina investeringsbehov utan att oroa dig över din personliga information eller betalningsuppgifter. Som vi nämnde tidigare har Markets.com flera licenser för sin verksamhet vilket endast ett riktigt seriöst företag kan få. Fast det är inte allt. Markets.com tar uppgiften som mäklare för dig och alla andra kunder på största möjliga allvar. Anledning till varför de är aktiva i branschen är för att de vill erbjuda dig bra och praktiska tjänster. Inte för att de är intresserade av att lura dig.

 

 

Vilka plattformar och tillgångar erbjuder Markets.com?

Markets.com har ett imponerande utbud plattformar, verktyg och tillgångar. De verktyg som du kan använda är alldeles för många för oss att lista här. Däremot kan vi ge dig lite mer information om deras handelsplattformar.

 

Markets Web Trader är en webbaserade handelsplattform som du når via hemsidan Markets.com. Eftersom plattformen är baserad på nätet krävs det ingen nerladdning eller installation.

MetaTrader 4 är en av de mest använda handelsplattformarna på marknaden. Anledning till varför MetaTrader 4 blivit så populär är för att den är enkel att använda och stabil.

Sirix Webtrader är det senaste tillskottet i Markets.coms plattformar. Sirix är en modern och användbar plattform som enkelt kan kombineras med de två ovanstående alternativen.

 

"CFDer är komplexa instrument och medför en hög risk att snabbt förlora dina medel på grund av hävstänger. Mellan 74-89% av privatinvesteringskonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du förstår hur CFDs fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar".

 

 

Tillgångar

När det kommer till Markets.coms utbud tillgängliga instrument blir vi nästan överväldigade. Hos Markets.com kan du köpa CFD:s, aktier, valutor, indices, råvaror, kryptovalutor som Bitcoin, och mycket mer. Total sätt säger sig Markets.com erbjuda fler än 2000 ekonomiska instrument.

 

 

Om du är intresserad av att öppna ett konto hos Markets.com är det ett par saker du måste känna till. För det första så har Markets.com tre olika konton du kan välja mellan baserat på din bakomliggande kunskap och hur mycket pengar du har råd att investera med. Det finns också ett så kallat demokonto och det kan du läsa mer om i stycket nedan.

 

De tre olika kontona du kan välja mellan är Klassiskt, Standard och Premium.

Det klassiska kontot är designat för nybörjare som inte är redo att investera så stora belopp och som inte vill ha tillgång till för många förvirrande verktyg. Det är helt enkelt ett avskalat konto där du får tillgång till de grundläggande funktionerna som krävs för att göra enklare affärer.

 

Standard-kontot är den mest populära kontotypen hos Markets.com. Vi rekommenderar att du inte öppnar ett Standard-konto om du inte har lite erfarenhet från den typen av handel som är tillgänglig på Markets.com

 

Premium-kontot är ett konto som endast är för de som är villiga att riskera stora belopp pengar. Med ett premium-konto får du tillgång till alla verktyg som Markets.com erbjuder men du måste också vara beredd på att sätta in minst 20 000 dollar på ditt konto.

 

 

Markets.coms fantastiska demokonto

Utöver de tre ovanstående kontotyperna har Markets.com ett generöst och välfungerande demokonto. Ett demokonto används i regel av två olika personer; fullständiga nybörjare som inte förstår hur handeln fungerar och av personer som letar efter en ny mäklare men som vill testa Markets.coms funktioner och tjänster innan hen riskerar sina pengar.

Markets.com demokonto består av 10 000 virtuella dollar som du kan använda till att investera i alla de tillgängliga tillgångarna på Markets.coms plattformar. I våra ögon är det alltid en bra idé att använda sig av ett demokonto innan man öppnar ett riktigt, oavsett om man är nybörjare eller inte.

 

Markets.coms kundtjänst

För att upprätthålla sin plats som en av de ledande aktörerna på marknaden krävs det att man har en professionell kundtjänst och Markets.com är inget undantag. Deras kundtjänst är alltid snabba med att svara och är välutbildade så att de enkelt kan hjälpa dig med alla dina relaterade bekymmer.

 

Vi föreslår att du kontakta Markets.coms livechatt då det är det snabbaste sättet att få svar från dem, men du kan även välja att skicka ett mejl till dem via kontaktformuläret på deras hemsida.

 

 

Insättningar och Uttag

En av de viktigaste aspekterna med alla mäklare online och något som vi granskar noggrant är hur enkelt det är att sätta in och ta ut pengar och möjliga vinster från ett konto. Som tur är har Markets.com ett av de mest heltäckande och imponerande antalet betalningsmetoder som vi sett. Du kan till exempel använda betal-/kreditkort (Visa, Mastercard, etc.), banköverföring, snabb banköverföring (för en mindre kostnad), PayPal, Skrill, Neteller och ett par lokala betalningsmetoder.

 

 

Sammanfattning av Markets.com

Som du kanske redan har förstått är Markets.com en extremt välpresternade mäklare som erbjuder möjligheten att enkelt investera i valutor, CFD:s, Bitcoin, binära optioner och mycket mer. De erbjuder även olika kontotyper för olika investerare och har varit väldigt noggranna med att se till att deras tjänster är attraktiva för alla. Markets.com är helt enkelt ett bra val för alla som är intresserad i att handla med en eller flera av de tillgångarna som erbjuds på hemsidan.

 

 

 

"CFDer är komplexa instrument och medför en hög risk att snabbt förlora dina medel på grund av hävstänger. Mellan 74-89% av privatinvesteringskonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du förstår hur CFDs fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar".

 

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.