Keystone TT

Keystone TT

Keystone TT

Recension

 

Keystone TT är en relativt ny binära optioner handelsplattform som kallar sig mäklare neutral. Uppbackad och utvecklad av Markets.com, är Keystone binära optioner handelsplattform ses som en allvarlig utmanare till en av de många olika binära optioner handelsplattforms-leverantörer. I första instans, kan handels gränssnitt från KeystoneTT vara vilseledande i att du tror att handelsplattformen är enkel.

 

Men sanningen är långt därifrån. KeystoneTT binära options handelsplattform är den idealiska handelsplattform som gör både nybörjare såväl som en professionell binära optioner handel helt tillfreds.

 

Keystone Mjukvara

 

Handels mjukvaran från KeystoneTT ser enkel ut. Handeln Skärmen är uppdelad i viktigaste handelsområdet med det övre högra hörnet i diagrammet gör det möjligt handlare att välja utgången tid av kontraktet tillsammans med andra alternativ som det belopp som en handlare vill investera i.

 

 

Keystone – Handelsplattform mjukvara

 

På toppen av handeln gränssnittet kan handlarna välja mellan de olika typerna av binära alternativ för att handla. Dessa inkluderar:

 

  • Classic
  • Speed Master
  • One Touch
  • Touch/No Touch
  • PRO Option

 

 

Keystone – Handel

 

KeystoneTT ger ett brett val av handel med binära optioner som exempel: aktier, index, valutor och råvaror, men de faktiskt variera beroende på de binära optioner som du väljer.

 

Till exempel, är One Touch och Touch options begränsas enbart till forex valutapar, medan Classic och Speed Master ger handel med binära optioner ett större utbud av bra instrument för handel.

Utförande handel är mycket enkel med tanke på att det belopp som en handlare vill investera i, det kan väljas genom rullgardinsmenyn.

Om du klickar på “uppåt eller nedåt” handels knapparna visar automatiskt utbetalningar man kan förvänta sig, och kräver enbart handlarna att bekräfta handeln.

Keystone – Pro Options

 

Pro Options funktionen från KeystoneTT handelsplattform är mer lämpad för den avancerade binära optioner handlaren. Detta syns tydligt genom valet av funktioner som kommer med det.

 

De Pro Options binära optionskontrakt är i själva verket den klassiska binära optioner med viktigaste undantaget är att handlare har mycket fler funktioner när det gäller avancerade diagram.

Keystone – Avancerade diagram

 

Det finns även avancerade diagram som har mycket handel indikatorer som är inbyggda i plattformen.

Det är också anmärkningsvärt att notera att diagrammet fungerar smidigt och är lätta vikt oberoende av antalet av handel indikatorer som tillämpas.

Den enda nackdelen är att det inte finns någon möjlighet för de ritverktyg som kan användas. Förutom avancerade diagramfunktionerna resten av funktionerna är desamma som investeringsbeloppet och tradingbuttons, vilket gör det till en mycket trevlig handel erfarenhet.

 

 

Mobilhandel

Keystone binära optioner handelsplattform är också kompatibel med Android och iOS mobila enheter.

 

Handelsplattformen kan hämtas via Google eller iTunes App Store utan extra kostnad. Den mobila handels gränssnitt är mycket unik och är utformad för att hålla handel på framsidan av allt. Därför är handels gränssnitt mer fokuserad på listorna och handel med optioner.

 

Däremot kan handlarna fortfarande navigera runt för att få tillgång till deras handel historia, övervaka befintliga näringar och ställer nya yrken direkt från sina mobila enheter.

 

 

Slutsats

 

Sammanfattningsvis, är Keystone binära optioner handelsplattform definitivt värt att titta på, särskilt om du är helt ny på binära optioner som handel.

Den enkla navigering tillsammans med möjlighet att välja vilken typ av binära optionskontrakt, på marknaderna och instrument gör för snabb handel även för nybörjare.

 

Pro Options är definitivt värt att undersöka eftersom den består av ett brett spektrum av olika populära handel indikatorer som erbjuder lite mer för de mer vana handlarna.

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.