IQ Option

IQ Option

IQ Option

IQ Option Recension

 

IQ Option lanserades 2013 och är relativt nya på marknaden, men har redan gjort ett bra intryck på marknaden och lyckats skapa sig ett väldigt gott rykte.

 

IQOption ägs och drivs av IQ Option Europe Ltd. som har sitt huvudkontor i Limassol på Cypern.

 

IQ Option hade från början fokus på att erbjuda en affärsplattform till ryska investerare/handlare, men IQ Option har öppet för alla europeiska medborgare.

 

IQ Option finns även på svenska och sajten är i sin helhet översatt till svenska.

 

 

 

IQ Option

IQ Option är en mäklare som är väldigt bra för nybörjare. Konceptet är emellertid inte helt anpassat för mycket rutinerade handlare som vill ha mer av kraftfulla analysverktyg.

 

IQ Option växer ständigt med antal aktiva konton är ett bra bevis på framgång och popularitet för IQ Option:

 

 • 2013 – cirka 15 000;
 • 2014 – 950 000;
 • 2015 – mer än 3 450 000.

IQ Option Fakta

 

 • Grundad: 2013

 

 • Huvudkontor: Limassol

 

 • Reglerad: Ja, från CySEC

 

 • Mobil handel: Ja

 

 • Mjukvara: IQ Option

 

 • OS kompatibilitet: Windows, Mac, iOS, Android

 

 • Språk: Svenska, engelska, ryska, kinesiska, spanska, franska, m fl språk

 

 • Streamat nyhetsflöde: Ja, med realtidsvarningar

 

 • Demokonto: $10.000

 

 • Minsta insättning: $10

 

 • VIP Konto: från $3000

 

 • Utbetalningar: 92 % för korrekt förutsägelse

 

 • Insättningar/Uttag: Kreditkort, Banköverföring, Skrill, Qiwi, WebMoney, CashU, iDeal, Fasapay, Neteller, Boleto

 

 • Uttag: 1 arbetsdag

 

 • IQOption har en cashback-funktion. Genom denna funktion kan du få upp till 60% tillbaka om du gör en felaktig förutsägelse." - Ej tillgänglig längre, men återköp är tillgänglig (under vissa förutsättningar kan handlarna avbryta en handel före utgången och återvändandet del av initialinvesteringar)

 

 • IQ Option accepterar inte handlare från Australien, Belgien, Kanada, Iran, Israel, Japan, Lettland, Nordkorea, Pakistan, Palestina, Ryssland, Sudan, Syrien, Turkiet och USA.Limassol

 

 

 

 

Varning tänk på att en investering i binära optioner kan alla pengar gå förlorade!

IQ Option tar handel med binära optioner på allvar och deras främsta fokus ligger hos sina kunder. Istället för att försöka locka till sig kunder med hög bonus, så har de skapat en pålitlig handelsplattform där du kan testa demokonto och du kan med lätthet skapa ett riktigt konto och handla för pengar, när du känner dig säker.

 

Minsta investeringsbelopp per trade är blygsamma $1. Du kommer igång enkelt med ett gratis tradingkonto som du faktiskt kan öppna genom att logga in med Facebook eller Google+/Gmail. De erbjuder dessutom väldigt bra utbildningsmaterial i form av interaktiv kurs och video.

 

På webbplatsen kommer det dagligen finansiella nyheter, marknadsanalyser som relaterar till handel med binära optioner som du kan göra hos IQ Options och mycket mer. Deras webbplats är dessutom väldigt lättnavigerad och enkelt att använda.

 

 

 

 

Plattform och Grafik

 

IQOption har lanserat sin egen plattform och IQ Options nyaste plattform är en storsatsning utan dess like. När det kommer till både funktionalitet och grafik är levererar mäklaren den absolut hetaste handelsplattformen just nu. I dagsläget är det nästan bara 24Option som kan utmana grafikmässigt.

 

Utöver det absolut mest klassiska du kan förvänta dig av en mäklare, så erbjuder IQOption också spännande format som turneringar där du kan både tävla mot andra mäklare och tjäna ordentligt med pengar.

 

 

 

Demokonto

 

Alla användare kan öppna ett 1000 $ gratis demokonto. Detta erbjudande ger dig väldigt goda möjligheter att testa på handel med binära optioner som nybörjare innan du vill satsa ditt egna kapital. Man behöver inte registrera en ny profil för detta.

 

Allt du behöver göra är att byta kontotyp på plattformen. Det skiljer sig från ett riktigt konto eftersom du inte använder riktiga pengar, dvs virtuella dollar för att handla. Detta konto har utvecklats för att du som kund ska kunna öva och kontrollera olika handelsstrategier.

 

Utöver demokontot har IQOption två övriga konton: IQ Option Real och IQ Option VIP. Den förstnämnda låter dig göra insättningar på så lite som €10, medan VIP-kontot startar på €1 000.

 

 

IQ Option och mobila enheter

 

IQ Option finns även tillgängligt på mobila enheter, både vad gäller iOS och Androider. Deras app är riktigt snygg och enkel att använda och med appen så får du möjlighet att handla binära optioner var du än befinner dig.

 

 

IQ Option

Uttag/insättning

 

IQ Option ger dig möjlighet att lätt göra insättningar, på grund av alla de olika former du kan betala din insättning. De tillåter dig att använda Visa, Mastercard, banköverföring, Moneybookers, POLI, Maestro, cashU och WebMoney.

 

Att göra ett uttag är en mycket enkel process det med. De kommer i allmänhet behandlas inom 1-3 dagar och de kan göras på många av de former som användes för att göra din insättning. Kom ihåg att för att göra ett uttag för första gången måste du skicka skannade kopior på utfärdat ID, om det är en skannad kopia av en elräkning och en skannad kopia av den undertecknade kreditkort uttagsmetod du är använder dig av.

 

 

Varning tänk på att en investering i binära optioner kan alla pengar gå förlorade!

 

ÖPPNA KONTO HÄR>>

Handelstyper

 

IQ Options erbjuder det mest klassiska inom binära optioner vilket inkluderar bland annat 60 sekunders och diverse tidsintervaller upp till 1 timme. De erbjuder också mer long term investeringar på upp till flera månader.

 

IQOption erbjuder dig ett 70-tal råvaror, valutapar, aktieindex och enskilda aktier. Fokus i utbudet av binära optioner ligger på valutapar och aktier.

 

Utöver det så erbjuder dem också andra spännande handelsformat som Turneringar.

När du går med i en Turneringen så kommer du att kunna tävla mot andra traders och den som har den högsta kontobalansen i slutet av en turnering vinner en stor procent av det totala inköpet sammanslaget från alla traders som gått med.

 

 

Riskfri handel

 

För såväl kunder som är nya inom handel med binära optioner som mer rutinerade handlare har IQOption en cashback-funktion. Genom denna funktion kan du få upp till 60% tillbaka om du gör en felaktig förutsägelse.

IQ Option

IQ Option 4.0

 

IQ Option har alltid haft en väldigt simpel produkt och har tidigare varit en ganska genomsnittlig mäklare. Under 2015 hände något väldigt positivt, IQ Option hade då spenderat 12 månader på att utveckla en plattform som verkligen står ut ifrån mängden. Resultatet blev att plattformen blev extremt innovativt och har flera funktioner som investerare inom binära optioner efterfrågat under en väldigt lång period.

 

 

IQ Option Support

 

IQOption erbjuder dig en kundtjänst på engelska och det dygnet runt. För att kontakta supportteamet kan du använda e-post, ett formulär på sajten, live chat och Skype. Lansering av kundtjänst på svenska ligger förmodligen en bra bit framåt i tiden.

 

 

Slutsats

 

IQ Option kommer ge dig ett bra intryck när du besöker sajten, de har även lyckats skapa sig ett väldigt gott rykte på marknaden, och bör inte skrämma dig för att handla binära optioner hos denna mäklare. Deras webbplats är väldigt lättnavigerad och enkelt att använda.

 

IQ Option är en mäklare som är väldigt bra för nybörjare. Konceptet är emellertid inte helt anpassat för mycket rutinerade handlare som vill ha mer av kraftfulla analysverktyg. En annan fördel med IQ Opion är att du kan öppna ett 1000 $ gratis demokonto.

 

Detta erbjudande ger dig väldigt goda möjligheter att testa på handel med binära optioner som nybörjare. De har jobbat väldigt intensivt och tagit fram en produkt som är älskad av deras traders. Deras utbildningar är toppklass och de satsar hårt på att hjälpa till att utbilda sina traders.

 

IQ Option Fördelar

 • Väldigt bra insättningsbonus
 • Bra variation av alternativ
 • Utmärkta avkastningar
 • Väldigt användarvänligt gränssnitt
 • Minsta minimum på investering vi någonsin sett
 • Regleras av CySEC, FCA, REGAFI, Consob, FMRRC
 • Fristående demo-konto
 • Interaktiva inlärningsverktyg

 

IQ Option Nackdelar

 • IQ Option acepterar ej kunder från USA, Ryssland eller Japan accepteras

 

 

Varning tänk på att en investering i binära optioner kan alla pengar gå förlorade!

BESÖK MÄKLARE

Att handla med CFD:er eller med Binära Optioner utsätter dig för en betydande risk och du kan förlora mer pengar än du investerat.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för binära optioner sverige. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.