Handelsplattformar

Handelsplattformar

Det finns just nu över 100 olika handelsplattformar/mäklare. Så var inte fallet 2008, då handel med CFD startade, då fanns det enbart cirka 10 handelsplattformar.

Fördelen med att det blivit många fler mäklare, gör att det har skapat stor konkurrans mellan mäklare, vilket är lönsamt för dig som investerare då det innebär fler bonusar och högre avkastningar.

 

När du börjar handla med CFD handel i Sverige, är ett av de viktigaste besluten att välja rätt mäklare eller handelsplattform.

 

Vi har gjort det här enkelt för dig genom att leta efter de mest pålitliga mäklarna och inkludera dem på den här hemsidan.

 

Dessa mäklare har det bästa intresset för investerare i CFD handel. För att du ska veta vilken handelsplattform som passar dig, rekommenderar vi att du läser mäklare recensioner så att du kan hitta en som möter dina behov.

 

 

 

Punkter du kan använda för att bestämma vilken plattform du vill använda

 

1. Utbetalning – Hur stor är den högsta avkastningen du kan få genom att handla med plattformen.

 

2. Insättnings och uttagsalternativ – Handelsplattformarna har olika sätt att hantera insättning och uttag för pengar. Leta efter den som passar dig bäst.

 

3. Typer av aktieoptioner och warrant stängningstider.

 

4. Minsta insättning – Handelsplattformarna kräver olika stora insättningar för att du ska kunna börja handla. Leta efter den som passar dig bäst.

 

5. Handelsverktyg – Vissa handelsplattformar kan ha handelssignaler och automatisk handel medans andra inte har detta. Välj den plattform som har de verktyg du föredrar.

 

6. Demo-konto – Många handelsplattformar tar hand om sina handlare, särskilt förstagångs-investerare, genom att erbjuda dem ett demo-konto. Det hjälper dem att få erfarenhet inom handeln innan de börjar handla på riktigt.

 

7. Kundservice – Ta reda på om handelsplattformen har bra kundservice som kan ta hand om alla dina frågor gällande handel med binära optioner.

 

Trots att handelsplattformarna har mycket gemensamt, kan deras sätt att handla kan skiljas åt i form av bonusar, första insättning, högsta utbetalning, hur de sätter in och för ut pengar, handelstiden och deras kundservice.

Du kan även hitta handelsplattformar som ger tillbaka en viss procent av investeringen om du inte vinner sin avkastning.

 

Därför är det viktigt att ta reda på mycket information om olika plattformar innan du bestämmer vilken eller vilka du ska använda.

Följande kan också vara intressant läsning:

 

 

 

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

 

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.