Banc De Swiss

Banc De Swiss

 

banc de swiss

Banc de swiss – Bästa Binära optioner mäklaren?

 

Banc De Swiss som nu mera heter BDSwiss är en mäklare för binära optioner som fick sin CySEC licens under år 2013, Banc de Swiss är en av de största inom binära optioner.

 

BDSwiss har kontor i både Tyskland och Cypern, mäklaren har tidigt i huvudsak fokuserat på tyskspråkiga marknaden.

BdSwiss handelsplattform och hemsida finns tillgänglig på sex europeiska huvudspråk. Handelsplattformen drivs och ägs av Keplero Holdings Ltd, som har varit verksamma sedan 2012.

 

Banc de swiss är en relativt nya inom branschen, ändå har deras tillväxt varit exponentiell. Denna otroliga tillväxt har kommit fram av deras utmärkta kundtjänst och tonvikten som de lägger på sina klienter.

banc de swiss

Banc De Swiss Handelsplattform

 

Banc de swiss webbaserade plattform drivs av SpotOption, som är snabbt och smidigt att navigera och plattformen har flera väsentliga funktioner, SpotOption är en ledande leverantör av finansiella handelsplattformer för många av de existerande mäklarana för binära optioner på marknaden.

BDSwiss ger dig samma lättsamma nyttjande som med SpotOptions andra white label-produkter. I “Pro Trader”-läget får handlare många av de indikatorer och verktyg som är finns tillgängliga på proffisionella handelsplattformar.

 

Att handla med CFD:er utsätter dig för en betydande risk och du kan förlora mer pengar än du investerat.

 

 

Banc De Swiss unika funktioner

 

BDSwiss har lättsamma funktioner som ger dej effektivitet i handelsplattformen, du får även som handlare också tillgång till ett par unika funktioner som endast hittas på SpotOption-drivna handelsplattformar.

 

Double Up-funktionen

Den här funktionen är perfekt för handel där handlare tror kommer sluta in-the-money. I grund och botten, kan handlare dubbla sin investering med samma villkor. Du som handlare får en chans att dubbla din vinst. Naturligtvis finns också risken att dubbla sina förluster.

 

Rollover-funktionen

Rollover-funktionen används vanligtvis av handlare för att förlänga expiry-tiden på sina köp. Användandet av den här funktionen ger en utbetalningsbar premie på 30 %. Likväl får handlare en ökning på 30 % på sina avkastningar utifall handeln utgår i vinst.  

 

 

 

Handelstyper

 

Banc De Swiss erbjuder dig att handla tryggt och du får aldrig tråkigt eftersom mäklaren erbjuder sina klienter fyra (4) typer av optioner.

 

Klassisk hög/låg-optioner

Den enklaste och populäraste typen av optioner. Handlaren behöver endast bestämma riktningen på prisutveckling för den underliggande asseten.

 

60-sekundersoptioner

Som namnet antyder, löper dessa optioner ut efter 60 sekunder. Minsta inversteringen som krävs för 60-sekundsoptioner är endast $5.

 

Option Builder

Opition Builder låter handlaren skräddarsy vissa aspekter av sin handel. Normalt sett används funtionen av mer erfarna handlare, då den ger handlaren en viss grad av frihet genom att ställa in sin egen expiry-tid och vilken risknivå de vill åta sig.

 

One Touch-optioner

Används vanligtvis för handel som varar några dagar, och låter handlare handla med några förhandsinställda assets. För att optionen ska ge någon avkastning, behöver optionen bara komma upp till det så kallade strike-priset.

 

 

 

Banc De Swiss Fakta

 

  • Grundad: 2012
  • Huvudkontor: Cypern
  • Plattform: SpotOption (här finns en recension av spotOption)
  • Reglerad: Ja reglerad inom EU
  • Mobil handel: Ja
  • OS kompatibilitet: Mac, Windows, Mobil, Webb, iPhone, iPad, Android
  • Språk: Engelska, Tyska, Italienska, Svenska, Norska, Danska. Kundtjänst tillgänglig på fler språk.
  • Streamat nyhetsflöde: Nej
  • Minsta insättning:100$€
  • Utbetalningar %: 89%

 

 

Varning tänk på att en investering i binära optioner kan alla pengar gå förlorade!

 

 

Banc De Swiss i Mobilen

 

Banc de swiss ger dig möjlighet att handla binära optioner på din mobila enhet, oavsett om du har iOS eller Android.

Bdswiss Appen som krävs för detta är enkel att ladda ner och finns att hitta i App Store eller på Google Play. Plattformen i mobilen är nästintill identisk som den på datorn där nästan alla funktioner finns representerade.

 

 

 

Handelskonto

 

Banc de swiss erbjuder endast handlaren en enda kontotyp. En minimuninsättning på endast $100 krävs för att öppna ett handelskonto här.

Banc de swiss som ger dig därmed möjlighet att snabbt komma igång med en låg insättning, som gör det perfekt för dig som ny handlare som inte vill binda upp så mycket inversteringskapital.

 

BDSwiss ger dig möjlighet att sätta in och ta ut pengar relativt enkelt och kräver bara att du går in på kontrollpanelen på sitt användarkonto och fyller i uppgifterna med valfri metod, men om du väljer banköverföring kan du räkna med 48h.

BDSwiss har en tid på mellan 2 till 7 dagar att få sina uttagna pengar.

 

Minsta uttagsbelopp är 100 $. Uttag med kreditkort åläggs inga avgifter. Avgiften för banköverföringar är 25 $.

 

Utbetalningskvot

Banc de swiss utbetalningskvoter varierar beroende på vilken typ av handel handlaren har utfört. För One Touch-handel kan avkastning vara så hög som 600 %. Dock är den genomsnittliga avkastningen för normal handel mellan 65 % till 85 %. För förlorad handel, erbjuds avdrag på mellan 5 % till 10 %.

 

 

Banc De Swiss Kundsupport

Banc de swiss har alltid haft högkvalitativ kundsupport med professionell personal som gärna hjälper dig att erövra marknaden. Man kan få bdswiss support via telefon, fax, chatt, brev, e-post och sociala medier.

 

BDSwiss kundsupport har över 13 nationella telefonnummer som man kan ringa till, som nationella telefonnummer i Tyskland, Österrike, Schweiz, Spanien, Danmark, Sverige, Norge, Italien, Grekland och fler därtill.

 

BDSwiss tar sin kundsupport på största allvar så kundsupporten är mycket hjälpsam och hjälper gärna till med alla eventuella problem som kan uppstå, svaren är professionella och snabba, och kommer från deras flerspråkiga personal (Engelska, Estniska, Tyska, Italienska, Lettiska, Spanska) som omhändertar förfrågningar genom:

Email

Live-chat

Telefon

Skype

 

 

Tillförlitlighet

Banc de swiss har snabb och suverän kryperad internettrafik mellan Banc de swiss med SSL-tekniken, är de också reglerade under CySec. Säkerheten för klienternas tillgånger tillgodoses väldigt bra.

 

BdSwiss tar endast emot insättningar genom beprövade metoder som:

Kreditkort

Banköverföring

 

Banc De Swiss Fördelar

Hög avkastning på investeringar

Intuitiv Handelsplattform

Låga avgifter ($25) på uttag under $500

Lågt lägsta insättningskrav (€/$100)

Låg lägsta handelssumma på €/$5 för 60-sekundersoptioner (€/$20 för andra typer av handel)

Lyhyörd kundsupport

Brett listade tillgångar

Mobil handel

 

 

Banc De Swiss Nackdelar

Minsta summa för uttag är €/$100

Begränsade val för tillgångar på amerikanska finansmarknaden.

 

 

Slutsats

Banc de swiss har med överlägsen service för nya handlare, och det inte överraskande att bancDeSwiss är så populär. Vidare, med den effektiva och användarvänliga handelsplattformen, kan vem som helst handla som ett proffs.

 

BDSwiss (banc de swiss) prioterar handlare på den europeiska marknaden. En annan fördel med BancDeswiss är att de låter dig handla med binära optioner för mycket små summor ($5) och tillåter små minimum insättningar till ditt konto ($100).

 

BD Swiss kan då vara ett ideal för första gångs handlare som vill pröva på att handla med binära optioner. Om du är benägen att handla på en europeiska marknaden, är de Banc de swiss något för dig.

 

 

 

Att handla med CFD:er utsätter dig för en betydande risk och du kan förlora mer pengar än du investerat.

 

BESÖK MÄKLARE

Att handla med CFD:er eller med Binära Optioner utsätter dig för en betydande risk och du kan förlora mer pengar än du investerat.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.