24option

24option

24option

24option Recension

 

 

24option är en plattform för CFD trading/handel, och är baserade på Cypern, och är en av mycket få mäklare som är licensierade och CySEC reglerad, vilket är bra för Sverige.

 

24option ägs av Rodeler Limited, som grundades 2010.

Det är något unikt om detta mäklare att du omedelbart märker: Du kan få upp till 1:500 per framgångsrik handel, vilket innbär 500 % ökning av ditt kapital vid lyckad handel. Det är en bra mobil webbplats och fantastisk kundsupport är bara några av de egenskaper som gör att 24option sticker ut från mängden.

 

Deras design och image är också top notch och du känner dig mycket välkommen som en ny aktör.

Deras demo konto är också något som du inte hittar med någon mäklare. Men ha i åtanke att binära optioner är komplexa instrument och kan leda till full kapital förlust.

 

 

24option Handelsplattform

 

24option använder idag MetaTrader4 som idag är världens ledande valutahandelsplattform och en av de mest stabila plattformarna som någonsin utvecklas. Faktum är inte förvånade över att en industriledande aktör som 24option valt att samarbeta med MT4 då den har en enorm samling nöjda kunder från hela världen.

 

Plattformen kräver nedladdning eftersom den är så omfattande, men i våra ögon är det inget större problem. Dessutom kommer den i en webbaserad version som kallas Webtrader och som kan användas för enkla affärer direkt i din webbläsare. Däremot verkar det inte som att 24option hunnit med att inkludera den webbaserade versionen i sitt utbud ännu, men det är bara en tidsfråga innan den också integreras.

 

 

 

"CFDer är komplexa instrument och medför en hög risk att snabbt förlora dina medel på grund av hävstänger. Mellan 74-89% av privatinvesteringskonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du förstår hur CFDs fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar".

24option Fakta

 

 • Grundat: 2010
 • Huvudkontor: Limassol Cypern
 • Reglerad: Ja av CySEC
 • Mjukvara: TechFinancials (här finns en recension av TechFinancials)
 • Valutor: USD, EUR, GBP, Yen
 • Mobil: Ja
 • Länder: Alla nationer utom USA
 • USA: Nej
 • Språk: Engelska, Spanska, Franska, Tyska, Italienska, Danska, Svenska, Ryska, Lättiska, Japanska, Arabiska, Romanska, Koreanska, Finska, Indonesiska, Turkiska, Portugisiska
 • Minsta insats: $250
 • Minsta investering: $24
 • Max investering: $100 000
 • Hävstång: 1:500 (riskvarning för att allt investerat kapital kan gå förlorat)
 • Bonus regler och villkor gäller
 • Insättningar och uttag: Visa, MasterCard, Bank Wire, Skrill (Moneybookers), Diners Club, JCB, Discovery Card, Liberty Reserve, Dankort, Cartasi, Laser, Visa Electron
 • Uttagstid: 1-3 arbetsdagar
 • Demo-konto: Ja

 

 

 

"CFDer är komplexa instrument och medför en hög risk att snabbt förlora dina medel på grund av hävstänger. Mellan 74-89% av privatinvesteringskonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du förstår hur CFDs fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar".

24option konto Typer

 

Oavsett dina behov, kommer du att hitta ett passande konto på 24option, De här kontorna är utformade för att öka lönsamheten och skapa framgångsrika handlare.

 

 

Följande finns:

 

Demokonto: 24option erbjuder så får alla handlare tillgång till ett 24option demokonto. Detta konto är helt fritt från krav och erbjuder dig riskfri tillgång till MetaTrader4 och alla dess fantastiska funktioner.

 

Som vanligt är ett demokonto väldigt användbart för nybörjare men 24option är tydliga med att det erbjuds för alla kontotyper. Sanningen är nämligen att traders på alla nivåer kan dra stor nytta från ett demokonto, oavsett om man planerar att handla för 100 kr eller 2 500 000 kr.

Eftersom handel på ett 24option demokonto sker i en riskfri miljö under faktiska marknadsförhållanden, lämpar sig det perfekt för strategiutveckling och övning.

 

Basic: Med grundäggande konto krävs en första insättning på $250 och den minsta handel är $24.

 

Silver: är det nästföljande kontot och det är snarlikt basic-kontot med ett par extra fördelar, dessutom kräver kontot en minsta insättning värd 25 000 kr. Några av fördelarna inkluderar tekniska tradings-tutorials och inga avgifter.

 

Guld: heter kontot som kommer efter Silver och det är ett av de så kallade premium-kontotyperna. För att öppna ett Guld-konto hos 24option måste du sätta in motsvarande 250 000 kr. För det priset får du direktkontakt med en Senior account manager samt personlig träning i plattformen MetaTrader 4.

 

Platinum: är det näst mest avancerade kontot som 24option erbjuder. För att öppna detta konto krävs det att du sätter in närmare 1 miljon kr (100 000 euro) på ditt handelskonto. Utöver alla de fördelar som erbjuds för de andra kontotyperna så får du till exempel tillgång till utbildning i riskhantering och extra träning i investering och diverse strategier.

 

Diamond: är just nu det mest exklusiva kontot som man kan öppna hos 24option. Kontot kräver en insättningar på närmare 2,5 miljoner kronor (250 000 euro) men fördelarna är så klart många. Själva konto ser rent tekniskt sett ut likadant som Platinum konto fast du kan förvänta dig att bli ordentligt bortskämd. Inbjudningar till exklusiva events och regelbundna presenter är några av de exklusiva fördelarna med ett Diamond konto hos 24option

 

 

24option Mobil Handel

 

24option finns tillgänglig för många olika mobila system. Vilket är perfekt för CFD handel i sverige, oberoende om du använder iPhone, Android, Blackberry eller någonting annat kommer du att kunna styra din handel på distans hos 24option.

 

 

24Options tillgångar

 

Efter att 24option genomgick bytet till att endast erbjuda forex och CFD-handel har deras sortiment blivit riktigt imponerande. Enligt deras egen hemsida påstår de sig erbjuda över 100 olika tillgångar på flera olika marknader, fast när vi tog en närmare titt på sortimentet så verkade siffran ligga närmare 200.

 

Valutor är numera ett av 24Options största fokus och du kan förvänta dig att hitta de ledande valutorna i deras sortiment. Vi kan bland annat se USD, EUR, JPY, CHF, CAD och ett par andra av storspelarna. Tyvärr verkar de inte erbjuda SEK och andra mindre valutor.

 

Råvaror kan du handla med i form av CFD och i skrivande stund erbjuder 24option 15 olika råvaror däribland kaffe, sojabönor, socker, platinum, naturgas och brent olja. Vi hade förväntat oss att se guld och andra klassiska råvaror med antar att de kommer läggas till i framtiden.

 

Aktier i form av CFD:s är deras största sortiment tillgångar och enligt listan på deras hemsida verkar de erbjuda närmare 100 av världens största aktier och bolag. Facebook, GE, Disney, Coca-Cola för att nämna några av dem.

Indice har 24option cirka 20 av och det verkar vara fokus på klassiska index – Dow Jones, S&P 500, NASDAQ, med flera.

 

Uttag och insättning

 

24option erbjuder många olika alternativ för att sätta in pengar på ditt handelskonto och för att ta ut dem. Förutom de vanliga metoderna erbjuder även 24option banköverföring och kreditkortsbetalning som du kan använda: eWallets som Skrill eller till och med Liberty Reserve.

 

 

 • Betal-/kreditkort (Mastercard, Visa, Maestro och Discover)
 • Skrill – en betalningstjänst online
 • Neteller – även den en betalningstjänst på nätet
 • Banköverföring – det traditionella sättet att sätta in pengar på ett handelskonto

 

Utöver de tre ovannämnda metoderna erbjuder 24Option flera lokala betalningstjänster däribland giropay, postepay, moneta. Sofort, med mera.

 

De största svagheterna med 24option har att göra med deras insättnings- och investeringsvillkor. Gällande insättnings- och investeringsvillkoren så har de dels relativt hög summa för lägsta insättning och lägsta investering.

 

Du måste sätta in minst 100 EUR för att kunna börja handla, och du kan investera som minst 24 EUR i en tillgång när du handlar. Men båda dessa aspekter belyser också hur 24Option tar sig själva, sina kunder och den marknaden på största allvar.

 

"CFDer är komplexa instrument och medför en hög risk att snabbt förlora dina medel på grund av hävstänger. Mellan 74-89% av privatinvesteringskonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du förstår hur CFDs fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar".

 

Öppna konto hos 24Option här >>

 

 

24option kundsupport

 

För alla frågor om handel med CFD har 24option live-chatt, e-post och telefonnummer. Detta för att ge utmärkt kundservice på ett snabbt och professionellt sätt, vart som helst i världen, när du handlar med CFDer..

 

 

24option i Sverige

 

24option är tillåtna att driva sin verksamhet i Sverige och även om utbudet tillgångar kan variera något från resten av Europa så är deras produkt för den svenska marknaden riktigt bra.

 

Vi ger dem dessutom ett extra plus för att ha översatt sin hemsida till svenska, och dessutom sett till att kvalitén på översättningen är riktigt bra.

 

 

24Options licenser

 

24Option ägs och drivs av ett företag som heter Rodeler Limited. De har sitt huvudkontor på Cypern och flera mindre lokala kontor, främst i England och Tyskland. Rodeler Ltd. innehar en licens från och regleras av CySEC under licensnummer 207/13. Den licensen innebär att de får lov att driva sin verksamhet i Sverige.

 

Rodeler Ltd. har även en licens från Englands tillsynsmyndighet (FCA) under referensnummer 610021 fast den licensen innefattar enbart kunder i Storbritannien.

 

Slutligen är Rodeler Ltd. även godkända av Finansinspektionen vilket ger dig som kund extra skydd.

 

 

Ska jag öppna ett konto med 24Option?

 

24Options innovativa, webbaserade plattform fortsatte att växa långsamt men smart, vilket ger investerare de rätta och enklaste verktygen som behövs för att handla alternativ: bra användargränssnitt, handelsprocessen är lätt att förstå och levande ljusstake / line / Ohlc-diagram finns tillgängliga genom att klicka på den underliggande tillgången. Dessa fantastiska funktioner och ett stort antal tillgångar som finns tillgängliga vid 24option gjorde detta företag till en av de bästa mäklarna där ute för handel Cryptocurrencies, FX och CFD. 24option har förbättrats sedan de grundades, plattformen har omkonstruerats, antalet underliggande tillgångar har ökat och uppehållsförhållandet verkar vara deras ambition.

 

Den nya plattformen heter Scipio men oroa dig inte om du föredrar att använda MetaTrader 4 eftersom den här funktionen också är tillgänglig! På så sätt får du tillgång till alla indikatorer och verktyg, antingen standard eller egna anpassade indikatorer och mallar.

 

24option är en officiell partner till Juventus Football Club, och detta bidrar till deras trovärdighet och hög profil. Ja, 24option är en högkvalitativ mäklare, men ytterligare bekräftelse gör aldrig ont.

Deras utmärkta kundservice gör 24option ett varmare hem till Options-handlare, för att inte tala om förordningen, vilket är en bra funktion i sig. För att starta handel måste kunden sätta in lägsta belopp på 100 $ och det maximala beloppet varierar genom de olika kontotyperna.

 

Slutsats

 

24option erbjuder över 100 underliggande tillgångar för att välja mellan, det finns gott om val för alla aktörer, oavsett erfarenhet. Plattformen gränssnitt är mycket enkel och lätt att använda, och vi blev imponerade av de möjliga höga hävstången på 1:500 per framgångsrik affär.

 

"CFDer är komplexa instrument och medför en hög risk att snabbt förlora dina medel på grund av hävstänger. Mellan 74-89% av privatinvesteringskonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du förstår hur CFDs fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar". som en ny aktör med CFD, kan du enkelt öppna ett demo-konto, efter en minsta insättning på 250, och börja handla utan risk. Professionella handlare med stora handelssaldon kommer att gilla VIP-programmet vid 24option och deras unika handels egenskaper.

Men framför allt är det 24option reglerad och licensierats av CySEC och vidta åtgärder för att skydda klientmedel.

 

24option Fördelar

VIP-program

Demo-konto

Hög utbetalning

“Tidigt avslut”-egenskap

Egna mobila handelsapplicktioner

Tillgänglig på olika språk

 

 

24option Nackdelar

Insättningsprocessen tar några timmar

 

 

Öppna ett Demo konto >>

 

"CFDer är komplexa instrument och medför en hög risk att snabbt förlora dina medel på grund av hävstänger. Mellan 74-89% av privatinvesteringskonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du förstår hur CFDs fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar".

 

BESÖK MÄKLARE

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.