24option

24option

24option recension

24option – Bästa CFD mäklaren?

Recension

 

24option är en plattform för CFD, och är baserade på Cypern, och är en av mycket få mäklare som är licensierade och CySEC reglerad, vilket är bra för Sverige.

 

24option ägs av Rodeler Limited, som grundades 2010.

Det är något unikt om detta mäklare att du omedelbart märker: Du kan få upp till 1:500 per framgångsrik handel, vilket innbär 500 % ökning av ditt kapital vid lyckad handel. Det är en bra mobil webbplats och fantastisk kundsupport är bara några av de egenskaper som gör att 24option sticker ut från mängden.

 

Deras design och image är också top notch och du känner dig mycket välkommen som en ny aktör.

Deras demo konto är också något som du inte hittar med någon mäklare. Men ha i åtanke att binära optioner är komplexa instrument och kan leda till full kapital förlust.

 

 

 

24option plattform

 

24options plattform är en specialbyggd plattform för CFD, som inte liknar någon annan på marknaden sett till design och gränssnitt.

Du behöver inte ladda ner komplicerad mjukvara för att börja handla. 24option plattformen är webbaserad, vilket ger nykomlingar en väldigt enkel start.

Som sagt är utformningen väldigt trevlig och gör handeln bekväm. Alla viktiga funktioner är välsorterade och det tar inte länge att bli van med plattformen.

24option erbjuder för närvarande över 100 olika underliggande tillgångar för handel, inklusive råvaror, valutor, aktier och index.

 

24option Handelsplattform

 

The Option List – Denna del av plattformen visar alla de olika underliggande tillgångar som är tillgängliga för handel för tillfället.

På 24option kan du välja vilken typ av underliggande tillgångar (råvaror, aktier, index, valutor) som du vill visa, och i vilken ordning.

Denna lista visar också den nuvarande utbetalnings, starttiden och ström priset på varje underliggande tillgången tillgängliga för handel.

 

 

Hög/Låg – För den här handeln måste du förutse om tillgången kommer att öka eller minska vid tidpunkten för utgången tid.

 

One Touch – Denna handel sätter 24Option ett förutbestämt lösenpris på tillgången måste nå innan starttiden.

Du måste förutse om priset på den underliggande tillgången kommer att nå (“touch”) den förutbestämda lösenpris eller inte (“no touch”).

Det finns också ett alternativ för chans till en större utbetalning på One Touch handel, där lösenpriset är betydligt längre bort från marknadspriset, vilket minskar risken.

 

 

 

Boundary – Den här handelstypen har en övre och under prisgräns, och du måste försöka förutse om den aktuella tillgångens marknadspris kommer att ligga mellan dessa vid utgångsden. Även denna handelstyp har ett alternativ för större vinster där de övre och lägre prisgränserna ligger långt ifrån marknadspriset.

 

60 Sekunder – Den här handelstypen är i grund och botten samma som Hög/Låg-handel, bara att utgångstiderna är mycket kortare, så som 60 sekunder, 120 sekunder eller 5 minuter.

 

Kortsiktig (Short Term) handel är Hög/Låg-handel med en utgångstid på 60 sekunder, 120 sekunder eller 5 minuter, beroende på vilken tid som väljs.

 

 

Trading av CFDer innebär betydande risk och kan leda till förlust av allt investerat kapital

24option Fakta

 

 • Grundat: 2010
 • Huvudkontor: Limassol Cypern
 • Reglerad: Ja av CySEC
 • Mjukvara: TechFinancials (här finns en recension av TechFinancials)
 • Valutor: USD, EUR, GBP, Yen
 • Mobil: Ja
 • Länder: Alla nationer utom USA
 • USA: Nej
 • Språk: Engelska, Spanska, Franska, Tyska, Italienska, Danska, Svenska, Ryska, Lättiska, Japanska, Arabiska, Romanska, Koreanska, Finska, Indonesiska, Turkiska, Portugisiska
 • Minsta insats: $250
 • Minsta investering: $24
 • Max investering: $100 000
 • Hävstång: 1:500 (riskvarning för att allt investerat kapital kan gå förlorat)
 • Bonus regler och villkor gäller
 • Insättningar och uttag: Visa, MasterCard, Bank Wire, Skrill (Moneybookers), Diners Club, JCB, Discovery Card, Liberty Reserve, Dankort, Cartasi, Laser, Visa Electron
 • Uttagstid: 1-3 arbetsdagar
 • Demo-konto: Ja

 

 

 

Varning tänk på att en investering i FCDer kan alla pengar gå förlorade!

24option

24option konto Typer

 

Oavsett dina behov, kommer du att hitta ett passande konto på 24option, De här kontorna är utformade för att öka lönsamheten och skapa framgångsrika handlare.

 

 

Följande finns:

 

Platinum konto: kontot kan handla på alla binära alternativtyper såsom höga / låga alternativ gräns alternativ, pekalternativen och högavkastande alternativ. Det finns inga restriktioner för de underliggande tillgångar som handlas med tillgång till service dygnet runt. Det finns också personlig träning med en senior account manager och om dina förutsägelser är korrekta en du kommer att tjäna en extra 4 % avkastning på varje framgångsrik handel.

 

Guld-konto: Kontoinnehavare kan handla med alla binära optionstyper och det finns ingen begränsning av de underliggande tillgångarna för handeln. Det finns också dygnet runt service, personlig träning och ytterligare 2 % avkastning på varje framgångsrik handel.

 

Standard-konto: konto kan du handla alla binära optionstyper utan några restriktioner för de underliggande tillgångar som handlas. Det finns också tillgång till dygnet runt service.

 

 

24option Mobil Handel

 

24option finns tillgänglig för många olika mobila system. Vilket är perfekt för binära optioner, oberoende om du använder iPhone, Android, Blackberry eller någonting annat kommer du att kunna styra din handel på distans hos 24option.

 

 

Unika funktioner

24options plattform erbjuder vissa unika funktioner. Vissa av dessa funktioner är:

The Trading Trends-funktionen hjälper handlare att mäta hur het marknaden är genom att visa dem andelen handlare som står på var sida av den binära handeln.

 

The Early Closure-funktionen med den kan handlare hantera sin handel manuellt innan starttiden . Den här funktionen är tillgänglig förrän några minuter innan starttiden . När du använder verktyget kommer att vara en kostnad för handlaren genom minskade betalningar. På detta sätt kan du stänga din position tidigare för att undvika ytterligare förlorar eller låsa din vinst om du är rädd att priserna kommer att gå mot dig.

 

Rollover-funktionen används för att förlänga handelns utgångstid. Den här funktionen används när din handel är “out of the money” (d.v.s. en handel som slutar med förlust) och du vill förlänga utgångstiden i hopp om att tillgångens marknadspris kommer att studsa tillbaka “in the money” innan den förlängda utgångstiden går ut. Det här kan låta dig vända en förlorande handel till vinnande handel.

 

 

 

Uttag och insättning

 

24option erbjuder många olika alternativ för att sätta in pengar på ditt handelskonto och för att ta ut dem. Förutom de vanliga metoderna erbjuder även 24option banköverföring och kreditkortsbetalning som du kan använda: eWallets som Skrill eller till och med Liberty Reserve.

 

Trading av CFD innebär betydande risk och kan leda till förlust av allt investerat kapital

 

Öppna konto hos 24Option här >>

 

 

24option kundsupport

 

För alla frågor om handel med CFD har 24option live-chatt, e-post och telefonnummer. Detta för att ge utmärkt kundservice på ett snabbt och professionellt sätt, vart som helst i världen, när du handlar med binära optioner.

 

 

 

Slutsats

 

24option erbjuder över 100 underliggande tillgångar för att välja mellan, det finns gott om val för alla aktörer, oavsett erfarenhet. Plattformen gränssnitt är mycket enkel och lätt att använda, och vi blev imponerade av de möjliga höga hävstången på 1:500 per framgångsrik affär.

 

Varning alltid komma ihåg att investera i binära alternativ kan alla pengar som går förlorade! som en ny aktör med CFD, kan du enkelt öppna ett demo-konto, efter en minsta insättning på 250, och börja handla utan risk. Professionella handlare med stora handelssaldon kommer att gilla VIP-programmet vid 24option och deras unika handels egenskaper.

Men framför allt är det 24option reglerad och licensierats av CySEC och vidta åtgärder för att skydda klientmedel.

 

24option Fördelar

VIP-program

Demo-konto

Hög utbetalning

“Tidigt avslut”-egenskap

Egna mobila handelsapplicktioner

Tillgänglig på olika språk

 

 

24option Nackdelar

Insättningsprocessen tar några timmar

 

 

Öppna ett Demo konto >>

 

Investerare kan förlora alla sina kapital

 

BESÖK MÄKLARE

Att handla med CFD:er eller med Binära Optioner utsätter dig för en betydande risk och du kan förlora mer pengar än du investerat.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för binära optioner sverige. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.