10 tips på hur du hittar en pålitlig mäklare

10 tips på hur du hittar en pålitlig mäklare

 

 

För att du ska bli framgångsrik med att använda CFD handel så behöver du först och främst hitta en bra och pålitlig mäklare.

Det finns hundratals mäklare online att välja mellan så det gäller att ha några trygga riktlinjer att gå efter i ditt val. Genom att välja en bra mäklare med hög standard kan du spara både mycket tid och pengar.

24option är ett bra exempel på en licensierad pålitlig mäklare. Handelsplattformen drivs av Rodeler LTD som opererar på Cypern och följer reglerna under CySEC och MiFID som reglerar marknaden.

 

 

1. Välj en bra mäklare som är reglerad inom EU och som har en giltig CIF licens. Det är den säkraste metoden för att handla binära optioner tryggt.

 

2. En bra mäklare låter dig öppna ett demokonto utan fullständig registrering och utan krav på insättning. En del mäklare kräver en insättning för att du ska visa att du menar allvar med att handla CFDer med dem.

 

3. En bra mäklare låter dig använda ett demokonto under obegränsad tid. Detta ger dig bättre möjligheter att arbeta fram en bra strategi för att kunna tjäna pengar.

 

4. Välj en bra mäklare med ett brett utbud av olika slags underliggande tillgångar, om du inte redan bestämt dig för vilken marknad du vill satsa på. Har du valt att satsa på exempelvis valutor så har du redan där ytterligare ett sätt att filtrera ut mäklare genom utbudet. Välj den handelsplattform som passar dina intresseområden bäst.

 

5. Vilka betalningsmetoder och vilka valutor för din insättning kan du välja mellan och har mäklaren snabb utbetalning? Det ska vara både säkert och smidigt att både sätta in pengar samt att göra uttag.

 

6. Har mäklaren hög bonus samt vilka insättningskrav och omsättningskrav ställer mäklaren i samband med bonus?

 

7. Vad har mäklaren för insättningskrav? Det vill säga kontrollera hur mycket du måste sätta in för att börja handla med CFDer. Vad har mäklaren för placeringskrav? Kontrollera vad mäklarens minimiplacering är och vilket maxtaket är.

 

8. Finns det några avgifter på handelsplattformen, exempelvis att mäklaren vill ha en viss procent av din vinst?

 

9. Kvaliteten på mäklarens kundservice är viktig, särskilt för nybörjare som behöver svar på sina frågor. Vid eventuella problem kan det vara bra att ha möjlighet att kontakta kundservice på flera sätt. En svensk mäklare är att föredra då det kan vara lättare att både fråga och förstå svaren om aktören erbjuder kundservice på ditt modersmål.

 

10. Vill du kunna handla med CFD handel när som helst under dagen kan det vara bra med en riktigt bra mäklare som har en bra fungerande och smidig app för din mobil eller surfplatta.

 

Risk Varning: Mellan 74-89% av privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar i CFDer. Du bör överväga om du har råd med den höga risken av att förlora dina pengar.

OM OSS

B-options.se är en svensk sajt med en välutvecklad guide för CFD handel / trading i Sverige och Binära optioner. Vi ger både amatörer och lite mer erfarna handlare en insikt i handel.

FÖLJ OSS

B-OPTIONS.SE © 2018 Copyright. All Rights Reserved.