Veckans Nyheter Och Tips

IQ Option

Binary Options.se

Binära optioner är ett nytt sätt att tjäna pengar. Vi listar de bästa handel mäklare som finns på marknaden, med recensioner av BDSwiss, Traderush, RB Options, m.fl. Vi lär dig hur du lyckas med att öka dina pengar i värde på ett enkelt sätt, genom att visa steg för steg hur du kommer igång med binära optioner. Hos oss hittar du även en ordlista på de vanligaste handelstermerna. Du hittar även information om olika tillgångar som Forex ,aktier optioner, råvaror, mm.
Binary Options.se
Binary Options.setorsdag, maj 11th, 2017 at 11:10e m
10 tips på hur man lyckas med binära optioner på ett seriöst sätt.

https://b-options.se/10-tips-pa-hur-man-lyckas-med-binara-optioner
Binary Options.se
Binary Options.seonsdag, mars 8th, 2017 at 11:59e m
Trading Guld

Här kommer ett utmärkt tillfälle att handla med binära optioner! Guldet ser intressant ut just nu!

Guldmarknadern föll igen på tisdagen, och testade 50-dagars medelvärde. Guld nivån i $ 1220 ligger strax under, och bör nu erbjuda lite stöd. Om det blir ett bra stöd från den nivån så kan guldet snabbt studsa upp, och många kommer då stå som köpare! Men det kan även hända att marknaden kommer att infinna sig ner under $ 1200 nivån, med kraftigt fall.
Binary Options.se
Binary Options.semåndag, mars 6th, 2017 at 6:25f m
Guten Tag!

Det bästa handlare i förra veckan på IQ OPTION kommer från Tyskland!

Han har handlat hela vägen från förlust till imponerande $ 35 820 , inte dåligt!

Läs våran recension om IQ Option och registrera och bli den 15e miljoner handlare:

https://b-options.se/iq-option-recension
Binary Options.se
Binary Options.setorsdag, februari 9th, 2017 at 3:58f m
Handel med Coca-Cola

På fredag ​​10 februari, kommer Coca-Cola att rapportera sitt resultat för det fjärde kvartalet, och kommer att släppas innan US marknaden öppnas.

Idag kommer vi att tala om vad analytiker räknar med att se vad investerare räknar med att se vad vi har sett från Coca-Cola under fjärde kvartalet, och vad binära optioner handlare bör vara på sin vakt med.

Vad Analytiker räknar med att se från rapporten

I detta fall har 9 analytiker sagt sitt om förväntningar för Coca-Cola. Under det fjärde kvartalet, analytiker förväntar sig att bolaget kommer att generera intäkter till ett belopp av $ 0,36 per aktie. På den övre delen av skalan, vissa analytiker tror resultatet kommer in på $ 0,39 per aktie.

På den lägre delen, är det troligt att företaget kommer att generera $ 0,35 per aktie.

Vad Investerare förväntar sig att se

Investerare förväntar sig att bolaget rapporterar resultat av $ 0,38 per aktie.

Vad vi har sett från företaget under kvartalet

Sanningen är att det inte ser alltför stort ut för ett bra resultatrapport. I själva verket, under lanseringen av rapporten från det tredje kvartalet, sade företaget att man förväntar valuta försvagning under kvartalet. I själva verket är valuta försvagning som förväntas få ner försäljningen ner mellan 1-2%. Coca-Cola förklarade också att förvärv, strukturförändringar och andra investeringar kommer sannolikt att skada intäkter med cirka 11% på den översta raden.

Det finns en sak som kan hjälpa företaget till bättre resultat. Företaget har jobbat mycket aggressivt med att minska kostnaderna under kvartalet. De har också arbetat med flera strategiska initiativ, att de informerade investerare, lett till bättre resultat än förväntat. Så, är den stora frågan huruvida företagets arbete med strategiska initiativ och kostnadsbesparingar kommer att vara tillräckligt för att uppväga intäkts förluster.

Hur binära optioner handlare kan dra nytta av denna rapport

Coca-Cola bokslutskommuniké kan skapa otroliga möjligheter för binära optioner handlare.

För att dra nytta av dessa möjligheter, följer du helt enkelt 3 viktiga regler för att dra nytta av resultatrapporter ...

1: Hitta ut resultaten av de resultat rapport - var det bra eller dåligt? En bra källa för att hitta nyheter om resultaten är "Yahoo Finance". När du vet resultatet nästa steg är att göra sig redo att handla.

2: Resultat rapporten släpps innan marknaden öppnar eller efter det stängs. Coca Cola rapport kommer att släppas innan marknaden öppnas - så du måste vara redo att handla så snart som marknaden öppnar. Har dina handelsplattformar öppna.

3: Slutligen är det dags att göra din handel. Vid det här laget, vet du var beståndet är sannolikt på väg och varför, baserat på om rapporten var bra eller dåligt. Nu är det dags att ange handel och ta ställning - köp- eller sälj.

Lycka till!
Binary Options.se
Binary Options.seonsdag, november 9th, 2016 at 8:13e m
Trump mot seger

Nu är det guldläge för binära optioner! Nu när sannolikheten är väldigt stor att guldpriset går upp, oljepriset ner,
Donald Trump går mot en oväntad seger och det resulterar i kraftig oro på finansmarknaderna.
Binary Options.se
Binary Options.selördag, oktober 15th, 2016 at 2:36f m
Vem kommer att dra nytta av Samsungs Note7 katastrof?
Yahoo Finance Daniel Howley antyder att det skulle vara Google (och inte Apple) eftersom
fler människor använder Android operativsystem och de kommer förmodligen vill hålla fast vid det.

 

 

Mer intressant läsning: