Svartlistade Mäklare

Denna svartlista har sammanställts med uppmärksamhet att varna alla, som tänkt att börja med binära optioner, och få dig att tänka två gånger innan du deponerar pengar på en av de svartlistade operatörerna.

Skälen för bland annat på denna lista är: Oseriösa mäklare som är involverade i bedrägerifall och stämningar. icke lyhörd kundsupport och annat.

Här kommer en lista på svartlistade Mäklare, som man ska undvika:

Amber Alternativ, Sycamore options , EZ Binary, XB24, Safe24Options, TraderXP, OptionsXO, V Ault, Royal De Bank, Golden Binary, OptionMaker, OptioNow, Traders King, Tiger Alternativ, VIPBinary, Option Trader, Global Trader 365, Option Area, NY optioner och Trader’s Room.

 

Undvik följande signal tjänster!

Binary Matrix Pro, Hercules Resultat Pro, The Covert Society, Garanterat Rikedom, Oz Robot, Golden Goose Method, Guaranteed Wealth, Tokyo Bot, Wealthy Trader, Legal Insider Bot, Millionaires Club, Safe Trader App, The $100K Club, The 1 Procent Club, Binary Chaos och Commodity Robot.

 

Binära optioner bedrägerier 

Hur vet man om man har blivit lurad? – När man börjar med binära optioner och inte vet så mycket om branschen än så kan det vara lätt att man råkar registrera sig med ett bedrägeri bolag.

Sådana bolag låtsas att erbjuda samma tjänster som dem seriösa mäklarna erbjuder och övertygar en oftast att dem har lika bra kundservice som alla andra, men så är inte fallet.

Att sätta in sina pengar är lätt men uttagsprocessen kan snabbt bli en mardröm om du registrerar dig med fel mäklare. 

Ett av dem första tecknen hos en oseriös mäklare kan vara bristen på kundservice och om kundtjänst inte är tillgänglig under trading öppettiderna kommer dem förmodligen inte att vara det heller när du ber om att få dina pengar tillbaka.

Ett annat sätt att identifiera en oseriös mäklare är att göra en Google-sökning för att hitta några negativa omdömen och recensioner på företaget.

B-Options.se rekommenderar dig att alltid att kolla upp mäklarens bakgrund innan du registrerar dig!

 

Följande kan också vara intressant läsning:
Mobil Handel Med Binära Optioner
Vad Är Binära Optioner?
Ordlista För Binära Optioner